kız 3. ve 5. yi kız arkadaşları terketti bu sezon depresyondalar bir koşu parise gidip teselli et sevaptır3
4
5. fotodaki oğlanları seçerdim.
günaydınSen böyle konular da mı açardın @xemrexxx ben ṣok 😱
günaydın
rahmetsiz @Çiğdem ve @dizikolik gacıları olsa 50 sayfa olurdu konu bu kalan parlakçıların için geçmişParlakcılar resmen çoṣmuṣ konuda
kız bunu parise almazlar takım bozulur
kız bunu parise almazlar takım bozulur
kız 3. ve 5. yi kız arkadaşları terketti bu sezon depresyondalar bir koşu parise gidip teselli et sevaptır
kız paraları oğlanın reklamına mı harcadın az önce dedim bu paraları kaptırır diye içime doğmuş😱 @Zeyno @DosiAa senin haberin yok Times meydanında herkes tanıdı Gökberk imi öyle bir alırlar kii
kız Emily romaya taşındı 4 sezon da italyan erkeklerini elden geçirir yeni konu çıktı @Yakamoz-Asi
kız paraları oğlanın reklamına mı harcadın az önce dedim bu paraları kaptırır diye içime doğmuş😱 @Zeyno @Dosi
------
kız Emily romaya taşındı 4 sezon da italyan erkeklerini elden geçirir yeni konu çıktı @Yakamoz-Asi
Cehenneme direk olacak sonunda senin gibi.kız paraları oğlanın reklamına mı harcadın az önce dedim bu paraları kaptırır diye içime doğmuş😱 @Zeyno @Dosi
------
heyatım sana göre ben hiç bulamıyorum Emily adım başı buluyor birini nasıl ikimiz de cehennemliğiz ; bu nasıl mantık 😱Cehenneme direk olacak sonunda senin gibi.
Kız sen bulamayışlarından değil, hile hurda iftira yalan dolan vs.......... den direk olacan cehenneme.heyatım sana göre ben hiç bulamıyorum Emily adım başı buluyor birini nasıl ikimiz de cehennemliğiz ; bu nasıl mantık 😱
rahmetsiz @Çiğdem ve @dizikolik gacıları olsa 50 sayfa olurdu konu bu kalan parlakçıların için geçmiş