Vay, başın bağlanmış. Darısı başımıza canımTatlım benim kalbim tek bir kişide, hayalimi aldım gerisi teferruat.![]()
Vay, başın bağlanmış. Darısı başımıza canımTatlım benim kalbim tek bir kişide, hayalimi aldım gerisi teferruat.![]()
Sağol canım.Vay, başın bağlanmış. Darısı başımıza canım![]()
Aman sağol canım almayayım, dertsiz başıma dert istemiyorumSağol canım.Bulalım sana hemen birini.
![]()
Ayol karta kaçtın daha ne bekleyeceksin.Aman sağol canım almayayım, dertsiz başıma dert istemiyorumNasibimizde varsa olur uygun zaman ve şartlarda
![]()
Abim yok ki, benden 7 yaş küçük erkek kardeşim varAyol karta kaçtın daha ne bekleyeceksin.Abin var gerçi daha, ay sizi evde kalmışlar.
![]()
Aaa ben neden abin var diye hatırlıyorum tövbeler olsun. 😱Abim yok ki, benden 7 yaş küçük erkek kardeşim varOnun sevgilisi var ve nerdeyse evlilik durumuna geldiler
Karta kaçtığım ve geç kaldığım doğrudur ama bu durum beni üzmüyor, önemli olan da bu![]()
şu Beau oğlanı hadise ablam da klibinde oynatmış hem emily hem hadise seçtiyse bişi var demektirElden geçirmediği parlak kalmadı maşallah, @serhatt ’ın hayalini yaşıyor kız![]()
Enteresan bir bilgi, Emily ve Hadise tercih etmişse bir şey vardır elbetşu Beau oğlanı hadise ablam da klibinde oynatmış hem emily hem hadise seçtiyse bişi var demektir@Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy