Zor o iş serhatı kapatması olduğu heriflerden birinin karısı vurur 40 ı göremez o
Zor o iş serhatı kapatması olduğu heriflerden birinin karısı vurur 40 ı göremez o
Bana yakıştırdığın tüm sonları sen hak ediyorsun.Senin sonun
Ben edepliyim senin gibi değilimBana yakıştırdığın tüm sonları sen hak ediyorsun.
Bunu diyenin baş edepsiz oluşu.Ben edepliyim senin gibi değilim
İftira atma melunBunu diyenin baş edepsiz oluşu.
Offf bunun senin uydurmaların olduğunu sağır sultan bile biliyor.İftşra atma melun
Ayol senin imam nikahlı kocaların;
1 @cookies
2 @Forumdash
3 @Maskeli Fedai
4 @eskici
5 @Özgür
6 @kerem
7 ismi lazım değil marul
Daha nolsun be
Hiçbir şey yaşamadın mı bunlarla 😱 hani yaşlıyı alnak için @Forumdash a gönül vermiştin o da mı yalandı bir yalı dolusu şahit var beOfff bunun senin uydurmaların olduğunu sağır sultan bile biliyor.
Offfff onları sen gerçek mi sandın, git bir tedavi ol ayol.Hiçbir şey yaşamadın mı bunlarla 😱 hani yaşlıyı alnak için @Forumdash a gönül vermiştin o da mı yalandı bir yalı dolusu şahit var be
Şahitlerim varOfffff onları sen gerçek mi sandın, git bir tedavi ol ayol.
Sadece senin gördüğün şahitler.Şahitlerim var
Ben edepliyim senin gibi değilim
Bunu diyenin baş edepsiz oluşu.
İftira atma melun
1 @cookies
2 @Forumdash
3 @Maskeli Fedai
4 @eskici
5 @Özgür
6 @kerem
7 ismi lazım değil marul
Daha nolsun be
Offf bunun senin uydurmaların olduğunu sağır sultan bile biliyor.
Hiçbir şey yaşamadın mı bunlarla 😱 hani yaşlıyı alnak için @Forumdash a gönül vermiştin o da mı yalandı bir yalı dolusu şahit var be
Offfff onları sen gerçek mi sandın, git bir tedavi ol ayol.
Şahitlerim var
Git bunu bir tedavi ettir, hiç iyi görünmuyor.Halusinasyonlar tehlikeli bir hâl oluşturmaya başlamış.Sadece senin gördüğün şahitler.
Şizofren kendisi.Git bunu bir tedavi ettir, hiç iyi görünmuyor.Halusinasyonlar tehlikeli bir hâl oluşturmaya başlamış.
Git bunu bir tedavi ettir, hiç iyi görünmuyor.Halusinasyonlar tehlikeli bir hâl oluşturmaya başlamış.
Iyyy iki çarpık bir araya gelmiş kunçun kunçun ediyor. SsŞizofren kendisi.
Herkes senden nefret ettiği için benimle ittifak kurmak maksadıyla sıraya girdi.Iyyy iki çarpık bir araya gelmiş kunçun kunçun ediyor. Ss
Ben gerçekleri söylerim hepHerkes senden nefret ettiği için benimle ittifak kurmak maksadıyla sıraya girdi.
Herkes için yalan olan gerçekler.Ben gerçekleri söylerim hep
Herkes için yalan olan gerçekler.
Son gülüşün olur inş.
Serhat te ben de pasifiz aşko nasıl kocası olayımİftira atma melun
1 @cookies
2 @Forumdash
3 @Maskeli Fedai
4 @eskici
5 @Özgür
6 @kerem
7 ismi lazım değil marul