Parlak Takımı devam ediyor olsa bu ekipten ayrı bölüm çıkardı.
Gün içinde seçimlerimi bildiririm.
Hayret sen seçim yapmazdın hepsi derdin Eee yaşlandınn hepsine yetemezsin artıkın haklısınGün içinde seçimlerimi bildiririm.![]()
Yoo ne alaka, tipsizler de var o yüzden seçim yapmaya mecburum.Hayret sen seçim yapmazdın hepsi derdin Eee yaşlandınn hepsine yetemezsin artıkın haklısın![]()
Yoo ne alaka, tipsizler de var o yüzden seçim yapmaya mecburum.![]()
Teyzoş işte emily de serhat gibi edepsiz olsa çoktan vermişti hepsine yani karar vermiştiBu nasıl bir dizi ya görüyorum reklamını Emily kararını verdi diye çıkıp duruyor sürekli![]()
Teyzoş işte emily de serhat gibi edepsiz olsa çoktan vermişti hepsine yani karar vermişti![]()
Edepsiz sana benzer ucube.Teyzoş işte emily de serhat gibi edepsiz olsa çoktan vermişti hepsine yani karar vermişti![]()
Sen hangisini seçerdinHee bunlardan birini seçecek hayırlısını seçer inşAllah
![]()
Hoşttt sen önce koca totonu kaldır.@Ahmed bacım da konuya
------
@cookies ve @Maskeli Fedai de @serhatt tan sonra gerçek erkek görmüş olurlar![]()
Hoşttt sen önce koca totonu kaldır.![]()
Teyzoş yerli malı diyorsun demek
Osmanlı bile böyle çökmedi. .ssTeyzoş yerli malı diyorsun demeksizin Rahmetsiz @Çiğdem hep ithal angusları seçerdi en sonunda giresunlu bir fındık toplayıcısına kaldı bence ibret alın
![]()
Teyzoş yerli malı diyorsun demeksizin Rahmetsiz @Çiğdem hep ithal angusları seçerdi en sonunda giresunlu bir fındık toplayıcısına kaldı bence ibret alın
![]()
7.yi de seçer yarısını götürürsün listeyi diye tahmin etmiştim3
4
5. fotodaki oğlanları seçerdim.![]()
Osmanlı bile böyle çökmedi. .ss
Serhatın ilerideki mesleğiNasip kısmet