NOW Elkızı - Dizi Yorumları

Burdan bile trip atıyorsun.ss Haftada 3 gün staj, 2 gün okul, artı KPSS çalışıyorum ve arada işe gidiyorum yoğunluğumun farkında mısın. :A
Trip atmakta haklıymışım, ne KPSS çalıştığını ne de arada çalıştığını bilmiyordum, hiç aramadığın için farkında olmamam da gayet normal. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Trip atmakta haklıymışım, ne KPSS çalıştığını ne de arada çalıştığını bilmiyordum, hiç aramadığın için farkında olmamam da gayet normal. :A
KPSS çalıştığımı bilmen lazım malum son sınıfım. :A Bazen haftada 2-3 gün günübirlik işlere gidiyorum ya bi etkinlik şirketi var işte üstlendikleri etkinliklerde çalışıyorum. :A Ayrıca sen de arayabilirsin. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: serhatt
KPSS çalıştığımı bilmen lazım malum son sınıfım. :A Bazen haftada 2-3 gün günübirlik işlere gidiyorum ya bi etkinlik şirketi var işte üstlendikleri etkinliklerde çalışıyorum. :A Ayrıca sen de arayabilirsin. :A
Hep arayan ben olduğum için insan bir yerden sonra karşı tarafında aramasını bekliyor!

• İlginç
@Özgür izliyor msn :A
------

Ortaya çıktı Seher'in öz kızı olduğu...
İzledim tabi son sahne dışında çok iyi bölümdü. :Z Tüm EzAl sahneleri, Zeliha'nın Nermin'i sokak ortasında dövmesi, Ezo'nun Harun ve Nermin'e karşı olan tavrı harikaydı. :A Cavidan'dan yine nefret ettim Zeliha'yı yanlış ilaçlarla iyice hasta edecek.ss Son sahnede de Ali'ye çok üzüldüm keşke Ezo Harun'a karşı gelseydi. :(

İzledim tabi son sahne dışında çok iyi bölümdü. :Z Tüm EzAl sahneleri, Zeliha'nın Nermin'i sokak ortasında dövmesi, Ezo'nun Harun ve Nermin'e karşı olan tavrı harikaydı. :A Cavidan'dan yine nefret ettim Zeliha'yı yanlış ilaçlarla iyice hasta edecek.ss Son sahnede de Ali'ye çok üzüldüm keşke Ezo Harun'a karşı gelseydi. :(
Ben 23.40 sonrası uyumuştum 23 sonrası diziden de koptum zaten o kadr izleyemedim yani Ezo'yu keriz göstermeleri çok kötü cidden...

• Beğendim
Ben 23.40 sonrası uyumuştum 23 sonrası diziden de koptum zaten o kadr izleyemedim yani Ezo keriz abi cidden...
Babasına karşı geldiği gibi Harun'a da gelir inşallah ama onu da anlıyorum yıllardır görmediği annesine kavuşmuşken ondan ayrılmak zorunda kalmasıyla tehdit edildi. :A

• Beğendim
Reactions: EmreCan