Bwn sanmıştım ki Ali'yi arka plana atarlar ama öyle olmadı şükürHangisi ya bildirim yok ki şu an. 😱
------
Eninde sonunda kavuşur Alicikle.![]()
Bwn sanmıştım ki Ali'yi arka plana atarlar ama öyle olmadı şükürHangisi ya bildirim yok ki şu an. 😱
------
Eninde sonunda kavuşur Alicikle.![]()
Dur bakayım bi, mobilde bazen kaçırdığım oluyor.Şuan olmaması normal çünkü taaa dün sabahın alıntısından bahsediyorum!
İşine gelenleri kaçırmıyorsun.Dur bakayım bi, mobilde bazen kaçırdığım oluyor.![]()
Uydurma be.İşine gelenleri kaçırmıyorsun.![]()
Bu kadar bildirim biriktirme sende, sık sık gir. .AUydurma be.Mobilde sadece 4 sayfa görünüyor o yüzden en sona düşmüş ne bileyim ben.ss
Yoğun bir insanım canım napayım vakit ayıramıyorum.Bu kadar bildirim biriktirme sende, sık sık gir. .A
Evet biliyorum, "vakit ayıramıyorsun"!Yoğun bir insanım canım napayım vakit ayıramıyorum.![]()
Burdan bile trip atıyorsun.ss Haftada 3 gün staj, 2 gün okul, artı KPSS çalışıyorum ve arada işe gidiyorum yoğunluğumun farkında mısın.Evet biliyorum, "vakit ayıramıyorsun"!
Trip atmakta haklıymışım, ne KPSS çalıştığını ne de arada çalıştığını bilmiyordum, hiç aramadığın için farkında olmamam da gayet normal.Burdan bile trip atıyorsun.ss Haftada 3 gün staj, 2 gün okul, artı KPSS çalışıyorum ve arada işe gidiyorum yoğunluğumun farkında mısın.![]()
KPSS çalıştığımı bilmen lazım malum son sınıfım.Trip atmakta haklıymışım, ne KPSS çalıştığını ne de arada çalıştığını bilmiyordum, hiç aramadığın için farkında olmamam da gayet normal.![]()
Hep arayan ben olduğum için insan bir yerden sonra karşı tarafında aramasını bekliyor!KPSS çalıştığımı bilmen lazım malum son sınıfım.Bazen haftada 2-3 gün günübirlik işlere gidiyorum ya bi etkinlik şirketi var işte üstlendikleri etkinliklerde çalışıyorum.
Ayrıca sen de arayabilirsin.
![]()
Hep deme, günahımı alma.Hep arayan ben olduğum için insan bir yerden sonra karşı tarafında aramasını bekliyor!
3 senedir aradığın 3'ü geçmez Allah şahit..Hep deme, günahımı alma.![]()
Allah'tan kork, çarpılacaksın.ss3 senedir aradığın 3'ü geçmez Allah şahit..
Yalan değil, hep ben aradım hep...Allah'tan kork, çarpılacaksın.ss
İzledim tabi son sahne dışında çok iyi bölümdü.
Ben 23.40 sonrası uyumuştum 23 sonrası diziden de koptum zaten o kadr izleyemedim yani Ezo'yu keriz göstermeleri çok kötü cidden...İzledim tabi son sahne dışında çok iyi bölümdü.Tüm EzAl sahneleri, Zeliha'nın Nermin'i sokak ortasında dövmesi, Ezo'nun Harun ve Nermin'e karşı olan tavrı harikaydı.
Cavidan'dan yine nefret ettim Zeliha'yı yanlış ilaçlarla iyice hasta edecek.ss Son sahnede de Ali'ye çok üzüldüm keşke Ezo Harun'a karşı gelseydi.
![]()
Babasına karşı geldiği gibi Harun'a da gelir inşallah ama onu da anlıyorum yıllardır görmediği annesine kavuşmuşken ondan ayrılmak zorunda kalmasıyla tehdit edildi.Ben 23.40 sonrası uyumuştum 23 sonrası diziden de koptum zaten o kadr izleyemedim yani Ezo keriz abi cidden...