Emre Ozansoy
Süper Mod.
Ben izlemedim orayı, izlemekte nasip olmasın bana inşallah.@EmreCan yüklenmiş sahne YouTube'a, Suırvivor sonrası izleyeceğim.![]()
Ben izledikten sonra en ince ayrıntısı ile anlatırım, izlemiş gibi olursun.Babası ezdi yetmedi elin oğlu eziyor şimdi.
------
Ben izlemedim orayı, izlemekte nasip olmasın bana inşallah.![]()
EZO korkudan kahveleri döktü...Ben izledikten sonra en ince ayrıntısı ile anlatırım, izlemiş gibi olursun.![]()
![]()
Az bile o katile. (!)EZO korkudan kahveleri döktü...
Vicdansiz olma bu kadar kalpsiiiiz.Az bile o katile. (!)
2 kişiyi öldürdüğü zaman ona da deseydin bunları.Vicdansiz olma bu kadar kalpsiiiiz.
Harun'da öldürdü 1-1 durum bilgine.2 kişiyi öldürdüğü zaman ona da deseydin bunları.![]()
Konumuz Ezo ve işediği CİNAYETLER. Harun'u karıştırma şimdi.Harun'da öldürdü 1-1 durum bilgine.![]()
Ndhxjxjxjdhdh babasından başka ne yaptı?işediği CİNAYETLER.
Babaannesine ve babaannesinin acısına saygısızlık.Ndhxjxjxjdhdh babasından başka ne yaptı?![]()
İyi yapmış, bende olsam öyle yapardim.Babaannesine ve babaannesinin acısına saygısızlık.
Al işte. Sevmemek için bir neden daha.@Emre Ozansoy EZO iPhone'u kırdı...
Ama görüntüleri yok etmek için kırdı. 😎 Çatla patla, sende hasetinden.Al işte. Sevmemek için bir neden daha.![]()
Psikopat karakterleri severiz.Ama görüntüleri yok etmek için kırdı. 😎 Çatla patla, sende hasetinden.
------
Bu Harun Ezo'nun babasından daha hasta çıktı ya la.
@Emre Ozansoy Harun benim için bitmiştir...
Ali adam gibi adam yaaa..Psikopat karakterleri severiz.![]()
Onun da vardır psikopatlığı.Ali adam gibi adam yaaa..![]()