NOW Elkızı - Dizi Yorumları

Burdan bile trip atıyorsun.ss Haftada 3 gün staj, 2 gün okul, artı KPSS çalışıyorum ve arada işe gidiyorum yoğunluğumun farkında mısın.
Trip atmakta haklıymışım, ne KPSS çalıştığını ne de arada çalıştığını bilmiyordum, hiç aramadığın için farkında olmamam da gayet normal.

Reactions: Özgür
Trip atmakta haklıymışım, ne KPSS çalıştığını ne de arada çalıştığını bilmiyordum, hiç aramadığın için farkında olmamam da gayet normal.
KPSS çalıştığımı bilmen lazım malum son sınıfım.
Bazen haftada 2-3 gün günübirlik işlere gidiyorum ya bi etkinlik şirketi var işte üstlendikleri etkinliklerde çalışıyorum.
Ayrıca sen de arayabilirsin.

Reactions: serhatt
Hep arayan ben olduğum için insan bir yerden sonra karşı tarafında aramasını bekliyor!

@Özgür izliyor msn

------

Ortaya çıktı Seher'in öz kızı olduğu...
İzledim tabi son sahne dışında çok iyi bölümdü.
Tüm EzAl sahneleri, Zeliha'nın Nermin'i sokak ortasında dövmesi, Ezo'nun Harun ve Nermin'e karşı olan tavrı harikaydı.
Cavidan'dan yine nefret ettim Zeliha'yı yanlış ilaçlarla iyice hasta edecek.ss Son sahnede de Ali'ye çok üzüldüm keşke Ezo Harun'a karşı gelseydi.

Ben 23.40 sonrası uyumuştum 23 sonrası diziden de koptum zaten o kadr izleyemedim yani Ezo'yu keriz göstermeleri çok kötü cidden...

Ben 23.40 sonrası uyumuştum 23 sonrası diziden de koptum zaten o kadr izleyemedim yani Ezo keriz abi cidden...
Babasına karşı geldiği gibi Harun'a da gelir inşallah ama onu da anlıyorum yıllardır görmediği annesine kavuşmuşken ondan ayrılmak zorunda kalmasıyla tehdit edildi.

Reactions: EmreCan