forumda sanat daha yeni yeni belini doğrultuyor, neydi o eski köhne karanlık günler?Forumda sanat ölmüş, yeni bir forum bulmaktan ziyade belki de bunu kabullenip bu gerçekle de yaşayabiliriz, ne dersin.
forumda sanat daha yeni yeni belini doğrultuyor, neydi o eski köhne karanlık günler?Forumda sanat ölmüş, yeni bir forum bulmaktan ziyade belki de bunu kabullenip bu gerçekle de yaşayabiliriz, ne dersin.
yabancılar bizden değildir oylamaya katılma veya söz söyleme hakları yoktur bizim kaderimiz üçümüzün ağzından çıkacak kelimeye bağlıdır ve benle @Çiğdem- tamam demişsek sende otomatikman tamamdır demiş oluyorsun ve diziyi izleyeceğimiz kesinleşmiş oluyor sen bahaneleri geçte bir an önce hunting hill i bitirip buna nasıl geçerim diye düşünSizin iki kişiye karşı kendime 2 yoldaş buldum ve 3'e 2 üstünlükle bu ergen dizisini izlemeyi reddediyorum
desteğin için sağol tosbağa kırk yılda birde olsa doğru adresi destekledinBen fok.baligi ve Ozan admini destekliyorum bu konuda bnm oyumla 3-2 den 3-4 oldu sonuç neticede özgül agirligim var
Onlar bizden bağımsız @destere sen ben birbirimizi ilgilendiriyor zaten Castle konusunda destere sana köpürüyor kaç gündür bu son fırsatın
Ayrıca sana ne oluyor hayırdır, hani istemiyordun bu diziyi
İleride diziyi izlerseniz @Çiğdem- @MasacRE- @Menes ve sen bu dansı yapacaksınız o zaman büyük konuştunuz o Ka
https://twitter.com/x/status/1055490764124372992
ben denedim hiçde zor değilmiş floss dansıİmkansız...
Ben sana diziyi izle diye baskı kurmadım, sadece konusunu aç dedim sana izle diye ısrar eden destereydiYani o yüzden benim bu diziyi izlememe gerek yok
Leyla ile Mecnun'a saygı duy sevimsiz herif.Avatarına bakınca senden şüpheleniyorum.
İmkansız...iki bölüm izleyin bağımlısı olacaksınız zamanında biz nasıl aleyhte konuştuk diye kafanızı duvarlara vura vura intihar edeceksiniz inşallah
Seni de kaybettik yoldaşım vaay be. Sanat sanat olalı böyle çile görmedi resmen.forumda sanat daha yeni yeni belini doğrultuyor, neydi o eski köhne karanlık günler?kaliteli denilen filmleri veya dizileri izlemek için çektiğimiz muazzam çileli günleri hatırladıkça boşa harcadığım zamana acıyorumoysa şimdi herkes gönlünden geçeni izliyor? olması gerekende buydu iştemutluyuz huzurluyuz beni fantazik dizilerle tanıştıran hogatham @Çiğdem- e ne kadar teşekür etsem azdır
Bunu izleyeceğime İkizler Memo Can izlerim daha iyiboşuna bir uğraş içindesin harcadığın efora yazıkizleyeceksin
Bunu izleyeceğime İkizler Memo Can izlerim daha iyi
niye imkansız? insan sıvadaşının hatrı için çiğ tavuğu bile yutarİmkansız...
evet onuda izlerdin eğer oylamada kaybetseydin ama malesef konumuz memecan değil konumuz elite ve @Çiğdem- le benim muhteşem evet oylarım karşısında senin hayırın cücük kadar etkisiz kaldı ve izleyeceksin mecbursun başka yolu yok bununBunu izleyeceğime İkizler Memo Can izlerim daha iyi
kaybolmak nedirki sıvadaşım iki kişinin birbirini bulamamasıdır ama bu kaybolanın benmi yoksa senmi olduğunu izah etmeye yetmezSeni de kaybettik yoldaşım vaay be. Sanat sanat olalı böyle çile görmedi resmen.
evet onuda izlerdin eğer oylamada kaybetseydin ama malesef konumuz memecan değil konumuz elite ve @Çiğdem- le benim muhteşem evet oylarım karşısında senin hayırın cücük kadar etkisiz kaldı ve izleyeceksin mecbursun başka yolu yok bunun
Aaa bu kütük hala konusuyormu ayollBunu izleyeceğime İkizler Memo Can izlerim daha iyi
evet onuda izlerdin eğer oylamada kaybetseydin ama malesef konumuz memecan değil konumuz elite ve @Çiğdem- le benim muhteşem evet oylarım karşısında senin hayırın cücük kadar etkisiz kaldı ve izleyeceksin mecbursun başka yolu yok bunun
Ben asla kimsenin dizi izlemesi için ısrar etmedim, o yüzden siz de bana ısrar etmeyin boşuna İZ-LE-ME-YE-CE-ĞİMAaa bu kütük hala konusuyormu ayollBana iki kişimizind ediği olacak diyen kendisiydi korkuyu sizin için başladım bu sefer oy çoğunluğu bizde başlayacak @xemrexxx merak etmesin bu sefer ona yardımcı oluyor gibiyiz ama olsun ayoll Masacre e ohh olsun
Aaa bu kütük hala konusuyormu ayollBana iki kişimizind ediği olacak diyen kendisiydi korkuyu sizin için başladım bu sefer oy çoğunluğu bizde başlayacak @xemrexxx merak etmesin bu sefer ona yardımcı oluyor gibiyiz ama olsun ayoll Masacre e ohh olsun
Ben asla kimsenin dizi izlemesi için ısrar etmedim, o yüzden siz de bana ısrar etmeyin boşuna İZ-LE-ME-YE-CE-ĞİM
Tamam benim yerime @Maskeli Fedai yi alın bu dizilik izin veriyorumowww sıvadaşım işin iyice suyunu çıkardın başlayacaksın işte bizi boşuna yorma birde senin nazını çekecek değiliz atarız guruptan kendimize @Maskeli Fedai gibi cillop bir arkadaş buluruz onunla devam ederiz yolumuzabu nedir böyle her gün her gün mırın kırın ediyorsun yeter daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?