Netflix Elite - Dizi Yorumları

ne demiştim @MasacRE- ? o gün hogathayı zorlarken aslında kendi ayağımızada sıkmıştık :))

@MasacRE- Kendisi demişti iki kişi diyorsa tamamdır diye :A :A :A Ben sırf sizin için izliyorum o diziyi bu sefer hainliği kabul görülmez baltayı indiririz kütük beye :A :A :A

Bizim gibi entel-dantel adamlara önerdikleri diziye bak. :A Hiç olacak iş mi yani. :A

Resmen İspanyol ergen dizisini listeye al diyorlar şaka gibi la. :A Sanat kariyerime hakaret sayarım bu diziyi izlemeyi. :A
Sizin iki kişiye karşı kendime 2 yoldaş buldum ve 3'e 2 üstünlükle bu ergen dizisini izlemeyi reddediyorum :A

Senin yüzünden korku dizisine basladım ben şimdi intikam :A :A :A @destere

Bir arada senle ikimiz destereyi şıkıştırırız onunda izlemek istemediği dizi çıkınca sırasıyla bu işler :F :F :F
Ben sana diziyi izle diye baskı kurmadım, sadece konusunu aç dedim sana izle diye ısrar eden destereydi :A Yani o yüzden benim bu diziyi izlememe gerek yok :Z

Bitirdim ben baya güzeldi bence. Çok kaliteli olduğu söylenemez belki ama çok sürükleyici. :Z
sessiz sakin izlemişsin bizede haber verdiğin yok? oysa ben sitelerde ilginç birşey keşfettiğimde kırk kişiye duyurmak için çırpınıp duruyorum:) madem öyle bundan sonra seni hiç bir yere etiketlemeyiz öyle sessizce takıl kendi halinde :)

İşte ben de ergen işi diyerek başladım ama heyecanlı bir dizi :A Cinayet falan var işin içinde :A Entrika var :A
@MasacRE- izleyecek zaten izlemek zorunda onun kendi başına izliyorum veya izlemiyorum deme hakkı bile yok @Çiğdem- ben ve @MasacRE- nin hangi diziyi takip edeceği bu üç isim arasında oylama sonucu belirleniyor ve burda ikiye bir kaybetti olumsuz konuşsada kendini yerden yere vursada izlemek zorunda :)

Admin bile izlemiş ve çok mutlu. :A Kendime yeni bir forum bulmalıyım. :A

Aslında vazgeçtim, dizinin adı namımı kurtarabilir neeeeee

demiştim izleyeceksin düşüncelerin olumluya dönecek diye ama bu kadar hızlı dönüş yapabileceğin aklıma gelmemişti:) iki mesaj arka arkaya ve anında entel e dönüş yapmışsın :) şimdilik ismi kurtarıyor dersin zamanla oyuncular kurtarıyor konu kurtarıyor dersin sonrada diziyi kalaylayan @MEnes le kanlı bıçaklı olursun ve bu kadar hızlı karar değiştirdiğine göre bu dediklerim fazla uzun zamanda almaz iki güne gerçekleşir sanırım :)