Netflix Elite - Dizi Yorumları

Tamam benim yerime @Maskeli Fedai yi alın bu dizilik izin veriyorum :A Zaten maskeli de sıkılıyormuş, sıkıntısını giderin onun bu diziyle :A @Çiğdem-
owww sıvadaşım işin iyice suyunu çıkardın başlayacaksın işte bizi boşuna yorma birde senin nazını çekecek değiliz atarız guruptan kendimize @Maskeli Fedai gibi cillop bir arkadaş buluruz onunla devam ederiz yolumuza :) bu nedir böyle her gün her gün mırın kırın ediyorsun yeter daa :)
@Maskeli Fedai yi senin yerine alacaz bir de Forumdash ta hortlarsa seni tamamen dışlayacaz kütük bey :A :A :A

Bu zaten ilk hainliğin değil ayoll destere talimli :A :A :A Daha önerdiğin dizilerle ilgilenmeyecez destere aklında bulunsun ayoll :A :A :A

owww sıvadaşım işin iyice suyunu çıkardın başlayacaksın işte bizi boşuna yorma birde senin nazını çekecek değiliz atarız guruptan kendimize @Maskeli Fedai gibi cillop bir arkadaş buluruz onunla devam ederiz yolumuza :) bu nedir böyle her gün her gün mırın kırın ediyorsun yeter daa :)

Tamam benim yerime @Maskeli Fedai yi alın bu dizilik izin veriyorum :A Zaten maskeli de sıkılıyormuş, sıkıntısını giderin onun bu diziyle :A @Çiğdem-

@Maskeli Fedai yi senin yerine alacaz bir de Forumdash ta hortlarsa seni tamamen dışlayacaz kütük bey :A :A :A

Bu zaten ilk hainliğin değil ayoll destere talimli :A :A :A Daha önerdiğin dizilerle ilgilenmeyecez destere aklında bulunsun ayoll :A :A :A
Benim bu aralar çok ama çok önemli işlerim var :A Buna vakit ayıramam üzgünüm :A

niye imkansız? insan sıvadaşının hatrı için çiğ tavuğu bile yutar :) hele çiğ tavuk marina veya carla ise yutmak zor olmamalı :)
Ben oyuncu için bir işi nasıl izlerim, o oyuncunun çok sevdiğim bir oyuncu olması lazım. Dediğin kişiler oyuncu ismi bile değil dizi karakteri. :A Dİzi karakteri için bir dizi izler miyim çok mümkün gözükmüyor yoldaşım, sanat algıma aykırı gibi. :A

Bu forumun sanata olan bakışı insanı derin düşüncelere saldırıyor kesinlikle :A
derin düşüncelere niye saldırıyorsun saldıracak başka bişey kalmadı mı? :)
felsefeninde çivisini çıkardınız la bu nasıl felsefe :) bırakın felsefeyi @MEnes yapsın o zaman bari derin düşünceler saldırı almaktan kurtulur, derin düşünceleri korumak lazım :)

Ben de hiç fark etmemişim. :A Bu kumpası görmen bir şeyleri değiştirmedi, en azından benim nezlimde. :A
offf off felsefeyi kurtaracak adamda nezdimde yerine nezlimde yazarak bizi derinden nezle etmiştir ama olsundur bir maskeli felaketinden daha iyidir :)

Ben de hiç fark etmemişim. :A Bu kumpası görmen bir şeyleri değiştirmedi, en azından benim nezlimde. :A
images (73).jpeg

Suyun ısınıyor...

Ben oyuncu için bir işi nasıl izlerim, o oyuncunun çok sevdiğim bir oyuncu olması lazım. Dediğin kişiler oyuncu ismi bile değil dizi karakteri. :A Dİzi karakteri için bir dizi izler miyim çok mümkün gözükmüyor yoldaşım, sanat algıma aykırı gibi. :A
genelde dizi karakterleri diziyi izletir :) bugüne kadar izlediğin dizileri filmleri düşün o sevdiğin değer verdiğin karakterler olmasaydı izlediğin dizilerin karaktersizleşeceğini biliyor olman lazımdı karakter diyip geçmemek lazım :)
tek tip sanata olan düşkünlüğün sanat alğılarını körleştirmiş sıvadaşım araya bazen çeşit katmak alğıları güçlendirir, yeniler, cillop gibi yapar.. çeşit iyidir :)

Neyse dizilerde buluşmasak bile filmlerde buluşuruz elbet :A
ne halin varsa gör:) zorla güzellik olmaz zorlada dizi izletilmez hiç umrumda bile değil git chuky ni kovalamaya devam et sen:) bundan sonra kimseyi zorlamayacağım zaten izleyenin bir yüzü kara izlemeyen zenci olsun :)

la zıvanadan çıkardınız beni karpuz kafalılar bir dizi izleyecekler sanki ceplerinden para çıkıyor mırın kırınlar kıvırmalar nazlar...:) gidin ne fok karıştırırsanız karıştırın umrumda değil :)
Aaa ben izlerim sen bu kütükleri boş ver ayoll :A :A :A

Zaten bizim asıl dizi ekibi kadromuz Forumdash sen ben :A :A :A Oda mezarından çıkar 1 ay sonra sanırım sonra kütükler kendileri yalvaracak bize ama bakmayacaz asıl oyuncumuz dönsün sahalarada :A :A :A