Netflix Elite - Dizi Yorumları

Aaa ben izlerim sen bu kütükleri boş ver ayoll :A :A :A

Zaten bizim asıl dizi ekibi kadromuz Forumdash sen ben :A :A :A Oda mezarından çıkar 1 ay sonra sanırım sonra kütükler kendileri yalvaracak bize ama bakmayacaz asıl oyuncumuz dönsün sahalarada :A :A :A

seni zaten bir yere bırakmamda biraz daha kalabalık olsun istiyordum :) bundan sonra ne @MasacRE- ne @Maskeli Fedai ne de @MEnes ne de tosbağa @xemrexxx hiçbirine dizi önermeyeceğim :)

dediğin gibi @Forumdash gelsinde bir an önce biz o şekil muhteşem üçlü olarak devam ederiz dizilere hem ortak dizilerimiz çok, yalnız CW dizisi izlemem şimdiden söyleyeyim :)

aaa bu arada @pompy ile ortak izleyebileceğimiz bir dizi buldum netflixde https://www.imdb.com/title/tt7569592/ dizide sihirli cadı sabrina var pompy sihir öğrenir bende sabrinaya bakarım o şekilde tüketiriz diziyi :)
Benim izleyeceğim bir dizi olursa yine bulaşırım size, benden öyle kolay kurtulamazsınız :A

@xemrexxx bu konuda mı yatıyorsun bütün gün, ne zaman bu konuya bir mesaj yazsam seni etiketlemediğim halde hemen bir gözlük yapıştırıyorsun suratıma :A @Çiğdem- @destere

@xemrexxx bu konuda mı yatıyorsun bütün gün, ne zaman bu konuya bir mesaj yazsam seni etiketlemediğim halde hemen bir gözlük yapıştırıyorsun suratıma :A @Çiğdem- @destere
Al sana ve @MEnes e:A
DqgoZQyW4AECX1H.jpeg

Yok karıştı bu gelsin size:A
DqTxD7oW4AItt1A.jpeg

Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum :A

Ben bi Emma stone u tanıyabildim gerisini çıkaramadım ama olsun hepsi bebişlerim :A

Üstteki resim makul. :A

Bu açıklama ise makul değil. Emma Stone'u kimselere vermem. :A

harbiden emma stone un tipi farkedilecek cinsten bende bir onu tanıdım diğerleri kimdi acaba natalie portman olamaz onu tanıyorum bunalrın arasında yok :)
şu yandaki zenci kızda hanı köleliği anlatan filmde tumanı çıkarılıp kıçına terlikle vurulan kız değilmi ? :)

Ben oradan Emma Stone'u, Natalie Portman'ı ve Amy Adams'ı alıyorum kendime, gerisini @MEnes yoldaşıma bırakıyorum :A

Üstteki resim makul. :A

Bu açıklama ise makul değil. Emma Stone'u kimselere vermem. :A

harbiden emma stone un tipi farkedilecek cinsten bende bir onu tanıdım diğerleri kimdi acaba natalie portman olamaz onu tanıyorum bunalrın arasında yok :)
şu yandaki zenci kızda hanı köleliği anlatan filmde tumanı çıkarılıp kıçına terlikle vurulan kız değilmi ? :)
siz de meryoşum gibi seçemiyorsunuz galiba gerçi seçseniz destere @Çiğdem- i masacre çağatayı mı seçer :))) menes in zaten ne seçtiği belli değil:A

seni zaten bir yere bırakmamda biraz daha kalabalık olsun istiyordum :) bundan sonra ne @MasacRE- ne @Maskeli Fedai ne de @MEnes ne de tosbağa @xemrexxx hiçbirine dizi önermeyeceğim :)

dediğin gibi @Forumdash gelsinde bir an önce biz o şekil muhteşem üçlü olarak devam ederiz dizilere hem ortak dizilerimiz çok, yalnız CW dizisi izlemem şimdiden söyleyeyim :)

aaa bu arada @pompy ile ortak izleyebileceğimiz bir dizi buldum netflixde https://www.imdb.com/title/tt7569592/ dizide sihirli cadı sabrina var pompy sihir öğrenir bende sabrinaya bakarım o şekilde tüketiriz diziyi :)
Hhaha Aaa yalnız izlenebilir gibi duruyor @xemrexxx de katılır bize :A :A :A @pompy

Böyle bir cadı dizisi izlemiştim eskiden :A :A :A

Soldan 4. sıradakini Natalie Portman'a benzettim de sonradan bir daha bakınca Keira Knightley'miş o galiba, ikisini hep karıştırırım :A Soldan 3. de Amy Adams onu da tanırsın herhalde :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan