Netflix Elite - Dizi Yorumları

Forumda sanat ölmüş, yeni bir forum bulmaktan ziyade belki de bunu kabullenip bu gerçekle de yaşayabiliriz, ne dersin. :A
forumda sanat daha yeni yeni belini doğrultuyor, neydi o eski köhne karanlık günler? :) kaliteli denilen filmleri veya dizileri izlemek için çektiğimiz muazzam çileli günleri hatırladıkça boşa harcadığım zamana acıyorum :) oysa şimdi herkes gönlünden geçeni izliyor? olması gerekende buydu işte :) mutluyuz huzurluyuz beni fantazik dizilerle tanıştıran hogatham @Çiğdem- e ne kadar teşekür etsem azdır :)

Sizin iki kişiye karşı kendime 2 yoldaş buldum ve 3'e 2 üstünlükle bu ergen dizisini izlemeyi reddediyorum :A
yabancılar bizden değildir oylamaya katılma veya söz söyleme hakları yoktur bizim kaderimiz üçümüzün ağzından çıkacak kelimeye bağlıdır ve benle @Çiğdem- tamam demişsek sende otomatikman tamamdır demiş oluyorsun ve diziyi izleyeceğimiz kesinleşmiş oluyor sen bahaneleri geçte bir an önce hunting hill i bitirip buna nasıl geçerim diye düşün :)

Ben fok.baligi ve Ozan admini destekliyorum bu konuda bnm oyumla 3-2 den 3-4 oldu sonuç neticede özgül agirligim var:A
desteğin için sağol tosbağa kırk yılda birde olsa doğru adresi destekledin :) fakat bu nafile desteğin işe yaramaz çünkü seninde @MEnes ve @DarkLegenD gibi oylamaya katılma hakkın yok :) benle hogatha evet dediysek masacre zaten izlemek zorunda :)

Onlar bizden bağımsız @destere sen ben birbirimizi ilgilendiriyor zaten Castle konusunda destere sana köpürüyor kaç gündür bu son fırsatın :A :A :A

Kütük bey izleyecek merak etme elimizden kaçamaz :A :A :A @MasacRE- @destere

Ayrıca sana ne oluyor hayırdır, hani istemiyordun bu diziyi :A

hogatham aynı benim gibi fikrini ve kalitesini ortaya koymuş:)
evet kimin ne dediği önemli değil bu üçlüden oy çoğunluğu kimdeyse o dizi izlenmek zorunda buna itiraz etme hakkı dahi yok boşuna çırpınmaya gerekte yok entel izlenecek :))

forumda sanat daha yeni yeni belini doğrultuyor, neydi o eski köhne karanlık günler? :) kaliteli denilen filmleri veya dizileri izlemek için çektiğimiz muazzam çileli günleri hatırladıkça boşa harcadığım zamana acıyorum :) oysa şimdi herkes gönlünden geçeni izliyor? olması gerekende buydu işte :) mutluyuz huzurluyuz beni fantazik dizilerle tanıştıran hogatham @Çiğdem- e ne kadar teşekür etsem azdır :)
Seni de kaybettik yoldaşım vaay be. Sanat sanat olalı böyle çile görmedi resmen. :)

Bunu izleyeceğime İkizler Memo Can izlerim daha iyi :A
DqTxD7oW4AItt1A.jpeg

evet onuda izlerdin eğer oylamada kaybetseydin ama malesef konumuz memecan değil konumuz elite ve @Çiğdem- le benim muhteşem evet oylarım karşısında senin hayırın cücük kadar etkisiz kaldı ve izleyeceksin mecbursun başka yolu yok bunun :)

Seni de kaybettik yoldaşım vaay be. Sanat sanat olalı böyle çile görmedi resmen. :)
kaybolmak nedirki sıvadaşım iki kişinin birbirini bulamamasıdır ama bu kaybolanın benmi yoksa senmi olduğunu izah etmeye yetmez:) burda belkide sen yanlış yola girip beni göremiyorsundur benim kaybolduğumu düşünüyorsundur oysaki ben doğru yolu bulmuş emin adımlarla fantazi dünyasını avuçluyorumdur kimbilir :))

evet onuda izlerdin eğer oylamada kaybetseydin ama malesef konumuz memecan değil konumuz elite ve @Çiğdem- le benim muhteşem evet oylarım karşısında senin hayırın cücük kadar etkisiz kaldı ve izleyeceksin mecbursun başka yolu yok bunun :)
Aaa bu kütük hala konusuyormu ayoll :A Bana iki kişimizind ediği olacak diyen kendisiydi korkuyu sizin için başladım bu sefer oy çoğunluğu bizde başlayacak @xemrexxx merak etmesin bu sefer ona yardımcı oluyor gibiyiz ama olsun ayoll Masacre e ohh olsun :A :A :A

Aaa bu kütük hala konusuyormu ayoll :A Bana iki kişimizind ediği olacak diyen kendisiydi korkuyu sizin için başladım bu sefer oy çoğunluğu bizde başlayacak @xemrexxx merak etmesin bu sefer ona yardımcı oluyor gibiyiz ama olsun ayoll Masacre e ohh olsun :A :A :A
Ben asla kimsenin dizi izlemesi için ısrar etmedim, o yüzden siz de bana ısrar etmeyin boşuna İZ-LE-ME-YE-CE-ĞİM :A

Ben asla kimsenin dizi izlemesi için ısrar etmedim, o yüzden siz de bana ısrar etmeyin boşuna İZ-LE-ME-YE-CE-ĞİM :A

owww sıvadaşım işin iyice suyunu çıkardın başlayacaksın işte bizi boşuna yorma birde senin nazını çekecek değiliz atarız guruptan kendimize @Maskeli Fedai gibi cillop bir arkadaş buluruz onunla devam ederiz yolumuza :) bu nedir böyle her gün her gün mırın kırın ediyorsun yeter daa :)

owww sıvadaşım işin iyice suyunu çıkardın başlayacaksın işte bizi boşuna yorma birde senin nazını çekecek değiliz atarız guruptan kendimize @Maskeli Fedai gibi cillop bir arkadaş buluruz onunla devam ederiz yolumuza :) bu nedir böyle her gün her gün mırın kırın ediyorsun yeter daa :)
Tamam benim yerime @Maskeli Fedai yi alın bu dizilik izin veriyorum :A Zaten maskeli de sıkılıyormuş, sıkıntısını giderin onun bu diziyle :A @Çiğdem-