İzler miyim bilmiyorum, hele bir Hill House'u tamamlayalım da sonra bakarızuzaktan bakınca öyle gözüküyor banada öyle gelmişti sen bir hele ilk iki bölüme bak devam etmesen bende bu işi bilmiyorum demektir
İzler miyim bilmiyorum, hele bir Hill House'u tamamlayalım da sonra bakarızuzaktan bakınca öyle gözüküyor banada öyle gelmişti sen bir hele ilk iki bölüme bak devam etmesen bende bu işi bilmiyorum demektir
Pis Yedili halt etmiş bu dizinin yanında
Beni de bekleyin
Uydurmada da uçtu bu Hogatha .sd
Hogatha haklı bu kez Pis Yedili'de yangından dolayı özel okula alıyorlardı garibanları, burada da depremden dolayı almışlar. Orada yangın, burada deprem, orada 7 kişi burada 3 kişi. Biraz değiştirmişler anlaşılmasın diye ama biz yemeyiz bariz Pis Yedili çakması bu
Aaa kütük bey 40 yılın başı doğruyu söylüyor @ozgur2113 @xemrexxxburda bir cinayet var bir gizem var birde marina var carla var pis yedili çöpünü bu kaliteyle karıştırmanın alemi yok
mecbursun kaçış yok o gün @Çiğdem- e ne diyorduk dizi izlettirmek için o lafları derken aslında kendi kaderimizide çizmiş oluyordukİzler miyim bilmiyorum, hele bir Hill House'u tamamlayalım da sonra bakarız
ne demiştim @MasacRE- ? o gün hogathayı zorlarken aslında kendi ayağımızada sıkmıştık )Aaa kütük bey 40 yılın başı doğruyu söylüyor @ozgur2113 @xemrexxx
Ama bana katılarak diziden kaçamaz ben sizin için korkuya baslıyorsam kütük beyde buna baslayacak bu seferde destere ile bizde çoğunluk
@Maskeli Fedai Korku dizisini bitirip buna baslarız ama onuda izle bence Masacreden daha hızlı izliyorsun sonucta
ne demiştim @MasacRE- ? o gün hogathayı zorlarken aslında kendi ayağımızada sıkmıştık )
@MasacRE- Kendisi demişti iki kişi diyorsa tamamdır diye Ben sırf sizin için izliyorum o diziyi bu sefer hainliği kabul görülmez baltayı indiririz kütük beyemecbursun kaçış yok o gün @Çiğdem- e ne diyorduk dizi izlettirmek için o lafları derken aslında kendi kaderimizide çizmiş oluyorduk
aynen@MasacRE- Kendisi demişti iki kişi diyorsa tamamdır diye Ben sırf sizin için izliyorum o diziyi bu sefer hainliği kabul görülmez baltayı indiririz kütük beye
Aaa @MasacRE- ile bizim anlaşabileceğimiz bir dizi olmaz bence sen şanslısınaynen
valla bu iş bana yaradı şimdiye kadar umarım bundan sonra benim sevmediğim sizin sevdiğiniz bir dizi çıkmaz, öyle bir durum olursa bende güme gideceğim çoğunluğa kurban gideceğiz mecburen
harkasın bende şimdi dördü yorumlarım birazdanAaa @MasacRE- ile bizim anlaşabileceğimiz bir dizi olmaz bence sen şanslısın
Aaa şu korkuyu 3-4 izleyip yprumladım
Aaa senin 4 ile geleceğini bildiğimden 4 ü de izleyip geldimharkasın bende şimdi dördü yorumlarım birazdan
Bitirdim ben baya güzeldi bence. Çok kaliteli olduğu söylenemez belki ama çok sürükleyici.bu diziye kimleri etiketlememiştik
@MEnes bunuda listene ekle daha önce önerdiğim 160 diziyi bitirirsen buna geçersin
@bazinga bu diziye bir göz atabilirsin eğer beğenirsen yorum yap ilk bölümüne beğenmezsen yorum falanda yapma gerek yok
@DarkLegenD bunada bir göz at ama bu sefer bizden önce gitmek veya bizden sonraya kalmak yok eşit ilerleyeceğiz
@gözlemci bu dizi senide yakından ilgilendiriyor kaliteli bir öğretmen nasıl olur bu dizide örneklerini görebilirsin kendine ders çıkar
@eskici hurda satışlarından dönersen bir gün diziye bir göz at
İşte ben de ergen işi diyerek başladım ama heyecanlı bir dizi Cinayet falan var işin içinde Entrika varÇok ergen işi gibi duruyor bu dizi hiç cezbetmedi beni Zaten La Casa'dan da ergen olanları almışlar hep diziye @xemrexxx de beğenmiş zaten, o yüzden uzak durmalı bu diziden
Şimdilik bana çok uzak gözüküyor bu dizi.bu diziye kimleri etiketlememiştik
@MEnes bunuda listene ekle daha önce önerdiğim 160 diziyi bitirirsen buna geçersin
@bazinga bu diziye bir göz atabilirsin eğer beğenirsen yorum yap ilk bölümüne beğenmezsen yorum falanda yapma gerek yok
@DarkLegenD bunada bir göz at ama bu sefer bizden önce gitmek veya bizden sonraya kalmak yok eşit ilerleyeceğiz
@gözlemci bu dizi senide yakından ilgilendiriyor kaliteli bir öğretmen nasıl olur bu dizide örneklerini görebilirsin kendine ders çıkar
Bunu listeye falan eklemem, imkansız bir şey bu.bu diziye kimleri etiketlememiştik
Bizim gibi entel-dantel adamlara önerdikleri diziye bak. Hiç olacak iş mi yani.Bunu listeye falan eklemem, imkansız bir şey bu.
Resmen İspanyol ergen dizisini listeye al diyorlar şaka gibi la. Sanat kariyerime hakaret sayarım bu diziyi izlemeyi.Bizim gibi entel-dantel adamlara önerdikleri diziye bak. Hiç olacak iş mi yani.
Admin bile izlemiş ve çok mutlu. Kendime yeni bir forum bulmalıyım.Resmen İspanyol ergen dizisini listeye al diyorlar şaka gibi la. Sanat kariyerime hakaret sayarım bu diziyi izlemeyi.
Forumda sanat ölmüş, yeni bir forum bulmaktan ziyade belki de bunu kabullenip bu gerçekle de yaşayabiliriz, ne dersin.Admin bile izlemiş ve çok mutlu. Kendime yeni bir forum bulmalıyım.
Aslında vazgeçtim, dizinin adı namımı kurtarabilir neeeeeeForumda sanat ölmüş, yeni bir forum bulmaktan ziyade belki de bunu kabullenip bu gerçekle de yaşayabiliriz, ne dersin.