Anca hayalde kalabilir zaten
Diyorsunn..Anca hayalde kalabilir zaten
Nesini övüyorlar hiç anlamıyorum.
Zevkler ve renkler..Nesini övüyorlar hiç anlamıyorum.
Hayal edilmez yaşanır.
HahahahaDiyorsunn..Twitter'da gördüm o ne intihat tweeti gibi tövbe
Ben de forumda aktif görmesem seni yazacaktım vallaHahahahaBakalım tepkiler ne olacak dedim ki epey yorum geldi sevenimiz çokWhatsapptan Dizilah bile yazmış
Kanadada yaşıyor.Ben de forumda aktif görmesem seni yazacaktım vallaDizilah Arap mı
Sen en çok hangi parlağı beğendin dizide?Zevkler ve renkler..
Guzman efendiliği ile beni tavlamıştı ama o da bozduSen en çok hangi parlağı beğendin dizide?
Polo o sevgilisini paylaşan, dimi bende en çok onu beğeniyordum.Guzman efendiliği ile beni tavlamıştı ama o da bozdu@Çiğdem
Birde bence hani sevgilisini paylaşan adam var ya en yakışıklısı o
Evet daha isimleri ezberleyemedimPolo o sevgilisini paylaşan, dimi bende en çok onu beğeniyordum.
Bir an önce ezberle yoksa iyice karıştırırsın. Diziye 3. sezonda yeni isimler de geliyor.Evet daha isimleri ezberleyemedim
Hadi ya, gayret ederim tamamBir an önce ezberle yoksa iyice karıştırırsın. Diziye 3. sezonda yeni isimler de geliyor.
Biz izleyeli 2 yıl oldu sanırım. O zaman neredeydiniz?2x2
Tövbe yarabbi bu dizi insanı baştan çıkarır, dizi dizi değil sanki şey..Samuel ile o Luu ne alaka, Samuel ne ara ondan hoşlandı. Ander Ömer'i neden aldattı.Saçma bir bölümdü birde zaman karmaşası var ne zaman yeni ne zaman eski anlatıyor anlamıyorum.
Guzman da saçmalıyor geçen sezon Samuel onu uyarmıştı kardeşin kaçıyor tehlikede diye, o da umrumda değil dedi şimdi triplere girmiş. Samuel'i suçluyor? O seni uyarmıştı. @Çiğdem
Yeni kız da meğer hizmetçiymiş, köpeğin sahibi adam fena psikopat gibi..
Guzman - Ander - Polo sahnesi.@serhatt @xemrexxx
İşimiz gücümüz var hemşerim.Biz izleyeli 2 yıl oldu sanırım. O zaman neredeydiniz?@Çiğdem
Ay saçmalama sadece bu şekilde bir senaryo yazmak Gani'ye mi özel?2x3'de izliyorum, Pis Yedili'nin aynısı cidden Gani haklıymış.Kızın annesi okulda hademe ve annesinden utanıyor, çalıştığı yerden kıyafet çalıyor.@Çiğdem @kerem @serhatt @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 108343
İşimiz gücümüz var hemşerim.Ölmek İçin 13 Sebep izliyordum o daha güzeldi.
Dizi komple aynısıAy saçmalama sadece bu şekilde bir senaryo yazmak Gani'ye mi özel?
2x2
Tövbe yarabbi bu dizi insanı baştan çıkarır, dizi dizi değil sanki şey..Samuel ile o Luu ne alaka, Samuel ne ara ondan hoşlandı. Ander Ömer'i neden aldattı.Saçma bir bölümdü birde zaman karmaşası var ne zaman yeni ne zaman eski anlatıyor anlamıyorum.
Guzman da saçmalıyor geçen sezon Samuel onu uyarmıştı kardeşin kaçıyor tehlikede diye, o da umrumda değil dedi şimdi triplere girmiş. Samuel'i suçluyor? O seni uyarmıştı. @Çiğdem
Yeni kız da meğer hizmetçiymiş, köpeğin sahibi adam fena psikopat gibi..
Guzman - Ander - Polo sahnesi.@serhatt @xemrexxx
2 ve 3 izledim @xemrexxx @kerem2x3'de izliyorum, Pis Yedili'nin aynısı cidden Gani haklıymış.Kızın annesi okulda hademe ve annesinden utanıyor, çalıştığı yerden kıyafet çalıyor.@Çiğdem @kerem @serhatt @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 108343
İşimiz gücümüz var hemşerim.Ölmek İçin 13 Sebep izliyordum o daha güzeldi.
2 ve 3 izledim @xemrexxx @kerem
Aaa bu ander bildiğimiz @serhatt ayoll 😱 😱 😱 Aaa vlla kim kiminle kırıştırıyor kim kiminle birlikte takip edemiyorum bu sezonİlk sezon okul sahneleri daha ön plandaydı birde cinayet konusu ön planda işleniyordu diğer konular ikinci plan olarak işleniyordu ama bu sezon o kızın cinayet konusu işlenmeyince dizi diğer konulardan yürümeye çalısıyor gibi@serhatt ın boşuna izlediği ilk dizi değil diğer dizinde @xemrexxx in glesi olsun oda senlik emre sana anlatır
Aaa evet Guzman pek iyi başlayamadı bu sezona şu koyun kafalı çocuk aklına giriyor havuz sahnesi neydi öyleAma diğer iki oğlanla uyuduğu sahnede guzmana bişi yapacaklar sandım nasıl onlara güvenip öyle uyuyor 😱😱😱 Samuel olayı biraz karışık hala umut var bence ama dizi böyle her sene birini öldürüp cinayetinimi işleyelim havasında olucak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?