bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Mart ayı resmen heycanlı geçicek
Neden geleneksel medya yayın akışı olarak bakıyorsunBir sezonda iki sezon yapıyor bunlar.
Sen Omar ve Ander sahnesini hak ediyorsunPolo&Ander vuslat sahnesini iple çekiyorum.
en gereksiz karakterler Omar ve AnderO niyeymiş?Ander'in olduğu her vuslata okay'im ama, Polo'dan sonra dizideki en sevdiğim karakter o. ❤
Rica edicem Guzman'ı sex sahnelerine sokmayın. Onun efendi kişiliği tüm sex sahnelerine bedelOmar'ı sevmiyorum ama Ander'in neyini beğenmiyorsun?Sen de Guzman ve Nadia sahnesine layıksın bu arada.
Yani bu da kötü değil. SOnucta çıkacak üstundekilerHayır bu değil, tam olarak buna layıksın.Omar bile Nadia'dan daha sexy.
Uyum konusunda kimse Polo ve Carla'yı geçemezSıfır uyum.Guzman'ı sevmiyorum ama Lu ile bile daha uyumluydular...
Mümkün değil bitiremem. Finallerim var zaten, azar azar izlemek en iyisi.Bir günde bitiyor ya bölüm süresi de kısa olunca ben bitiriyorum şahsen.
Ben eşlik ederim, beraber izleyelim bölüm bölüm güzel olur.Dizi yayınlandıktan sonra ben bekleyemem en fazla 1-2 gün içinde izlerim.@Yiğitt'de eşlik eder diye düşünüyorum. 😍 @Forumdash zaten benim gibi iple çekiyor yeni sezonu o da izler. Hepimiz aynı haftada izleyip yorumlasak süper olur.Sınavlarına denk geliyorsa yapacak bir sey yok ama yetiş bize çok geçe bırakma.
Yok, vizelerim olmazsa bile maksimum günde iki bölüm izlesem yeter. Biraz tadı çıksın. Tek gün de hüplersem diziden pek bir şey anlamam zaten.Dizi yayınlandıktan sonra ben bekleyemem en fazla 1-2 gün içinde izlerim.@Yiğitt'de eşlik eder diye düşünüyorum. 😍 @Forumdash zaten benim gibi iple çekiyor yeni sezonu o da izler. Hepimiz aynı haftada izleyip yorumlasak süper olur.Sınavlarına denk geliyorsa yapacak bir sey yok ama yetiş bize çok geçe bırakma.
normalde birisine böyle takılalım mı desen ağzını yuzunu yamulturlarİlk sezon çok iyiydiler tabi, threesome takılmaları falan efsane.Gerçekten böyle takılan çok insan var aslında, rastlıyorum
Evet ama önce Muhafızı bitiririmDizi yayınlandıktan sonra ben bekleyemem en fazla 1-2 gün içinde izlerim.@Yiğitt'de eşlik eder diye düşünüyorum. 😍 @Forumdash zaten benim gibi iple çekiyor yeni sezonu o da izler. Hepimiz aynı haftada izleyip yorumlasak süper olur.Sınavlarına denk geliyorsa yapacak bir sey yok ama yetiş bize çok geçe bırakma.
Yalnız sen eşcinselsinBenim başıma geldi aslında yamultmadım da kimseyi.
Seni bilmeleri yada bilmemeleri önemli değil. Bu insanlar herşeyi göze alıp sormuşlar. Ama düze denk gelmemişlerTamam da kimliğim açık değil neticede ve bilen yok çevremde beni.Yamultacak bir durumda değil ki yani homo heteroluk bir durum değil. İnsanlar beğenmiş ki böyle bir teklifte bulunuyor ilk başta garipsesen de, kibarca reddetmiştim o zaman çünkü tip olarak beğendiğim tipler değildi.Haa Polo ve Carla gibi bir çift teklif etse reddetmezdim, çarpılırsın zaten reddedersen.
@Forumdash belki ama @Yiğitt o kadar kısa sürede bitiremez. Hem Elite çerezlik dizi ya. Öyle benim için çok önemli değil. Sadece Polo ve Carla ne yapacak onu merak ediyorum.İki sezonu sardığı için kesin ve net konuşuyorum ondan dolayı bitiririm ben bu diziyi kesin 1 günde olmasa bile 2 günde.
Ne olursa olsun günde max. 2 bölüm izlenmeli.Çerezlik olduğu için işte daha çabuk bitiyor, kafa yorsa mesela üstüne düşünecek olsan haftamı alırdı.
Ay ben sabah 7’de evden çıkıyorum akşam 7 kendimi zar zor eve atıyorum. Ne bir günde bitirmesi? 😱 @Silinmiş Üye@Forumdash belki ama @Yiğitt o kadar kısa sürede bitiremez. Hem Elite çerezlik dizi ya. Öyle benim için çok önemli değil. Sadece Polo ve Carla ne yapacak onu merak ediyorum.
O zaman benim tayfadansın. Azar azar izleriz bölümleri.Ay ben sabah 7’de evden çıkıyorum akşam 7 kendimi zar zor eve atıyorum. Ne bir günde bitirmesi? 😱 @Silinmiş Üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?