'Elite' 3. Sezon Onayını Aldı! | Netflix

Mart ayı resmen heycanlı geçicek :A

Bir sezonda iki sezon yapıyor bunlar. :D
Neden geleneksel medya yayın akışı olarak bakıyorsun:X Sonucta Netflix sezonu eylül de açmıyor :X 2020 sezonunu yayınlıyor yani:X

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Omar'ı sevmiyorum ama Ander'in neyini beğenmiyorsun? :A Sen de Guzman ve Nadia sahnesine layıksın bu arada. :A
Rica edicem Guzman'ı sex sahnelerine sokmayın. Onun efendi kişiliği tüm sex sahnelerine bedel:A Ne zaman böyle olur o zaman evet layığım :A
mina-el-hammani.jpg

• Güldürdün
Dizi yayınlandıktan sonra ben bekleyemem en fazla 1-2 gün içinde izlerim. :A @Yiğitt'de eşlik eder diye düşünüyorum. 😍 @Forumdash zaten benim gibi iple çekiyor yeni sezonu o da izler. Hepimiz aynı haftada izleyip yorumlasak süper olur. :Z Sınavlarına denk geliyorsa yapacak bir sey yok ama yetiş bize çok geçe bırakma. :(
Ben eşlik ederim, beraber izleyelim bölüm bölüm güzel olur. :Z

• Harika
Dizi yayınlandıktan sonra ben bekleyemem en fazla 1-2 gün içinde izlerim. :A @Yiğitt'de eşlik eder diye düşünüyorum. 😍 @Forumdash zaten benim gibi iple çekiyor yeni sezonu o da izler. Hepimiz aynı haftada izleyip yorumlasak süper olur. :Z Sınavlarına denk geliyorsa yapacak bir sey yok ama yetiş bize çok geçe bırakma. :(
Yok, vizelerim olmazsa bile maksimum günde iki bölüm izlesem yeter. Biraz tadı çıksın. Tek gün de hüplersem diziden pek bir şey anlamam zaten. :A

• Güldürdün
İlk sezon çok iyiydiler tabi, threesome takılmaları falan efsane. :A Gerçekten böyle takılan çok insan var aslında, rastlıyorum :A
normalde birisine böyle takılalım mı desen ağzını yuzunu yamulturlar :A Sanırım internet ortamında denk geliyorsun böyle fantezilere:A
Evet ama önce Muhafızı bitiririm :A ve 2şer bölüm izlerim her gece :A

• Güldürdün
Tamam da kimliğim açık değil neticede ve bilen yok çevremde beni. :A Yamultacak bir durumda değil ki yani homo heteroluk bir durum değil. İnsanlar beğenmiş ki böyle bir teklifte bulunuyor ilk başta garipsesen de, kibarca reddetmiştim o zaman çünkü tip olarak beğendiğim tipler değildi. :A Haa Polo ve Carla gibi bir çift teklif etse reddetmezdim, çarpılırsın zaten reddedersen. :A
Seni bilmeleri yada bilmemeleri önemli değil. Bu insanlar herşeyi göze alıp sormuşlar. Ama düze denk gelmemişler:X Sen eşcinselsin ve fantezi dünyan geniş, önyargın yok. Ama düzler böyle değil:X Hele evliysen:F Neyse konu dağiliyor. Başka zaman başka konuda konusalım :F

• Güldürdün
İki sezonu sardığı için kesin ve net konuşuyorum ondan dolayı bitiririm ben bu diziyi kesin 1 günde olmasa bile 2 günde. :A
@Forumdash belki ama @Yiğitt o kadar kısa sürede bitiremez. Hem Elite çerezlik dizi ya. Öyle benim için çok önemli değil. Sadece Polo ve Carla ne yapacak onu merak ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and blacklion
  • Harika