Ay link bana bakıcam ne demişim.
Konuya alıntıladım birde cicili bicili rüyalar yazar şimdi kaçar çiğdem demişsinAy link bana bakıcam ne demişim.
Ay link bana bakıcam ne demişim.
Konuya alıntıladım birde cicili bicili rüyalar yazar şimdi kaçar çiğdem demişsinAy link bana bakıcam ne demişim.
Çoook zor ama imkansız değil.Nasıl yani, bir blogla aylık geçimini sağlayacak kadar bir insan para kazanabilir mi? 🙄
İkisi de umurumda değilSen tekrarını izle bizi beklemedin şimdi @Harunnn60 la biz daha yeni izlicez
Bu arada @MasacRE bu kaliteden mahrum @xemrexxx bile izliyorkan @Forumdash
Edit Eliteden bahsediyorsun sanıyordum Youymuş Ama @MasacRE ondanda mahrum ve @xemrexxx de bu sefer
Witchere ne zaman baslıyoruz @Forumdash @Harunnn60 ocak geldi sayılır işte hafta içinden baslıyalımİkisi de umurumda değil
Ocak 1 de uyelik alcam gecen anlattım zatenWitchere ne zaman baslıyoruz @Forumdash @Harunnn60 ocak geldi sayılır işte hafta içinden baslıyalım
Biz baslayana kadar ocak geldi zaten @MasacRE @Harunnn60 Senden 1-2 gün önce baslasak bile sen 1 nefesle bizi geçersin pancar motorunu takıp bir tarafınaOcak 1 de uyelik alcam gecen anlattım zaten
Bu gece titans bitiriyorum Süperboy karakterini izlemelisin. Süpermanden çooook daha iyi @Harunnn60Biz baslayana kadar ocak geldi zaten @MasacRE @Harunnn60 Senden 1-2 gün önce baslasak bile sen 1 nefesle bizi geçersin pancar motorunu takıp bir tarafına
Ben başladım ve ilk 3 bölümü izledim Yorumlarım dizinin konusunda mevcutBiz baslayana kadar ocak geldi zaten @MasacRE @Harunnn60 Senden 1-2 gün önce baslasak bile sen 1 nefesle bizi geçersin pancar motorunu takıp bir tarafına
Ben paylaşacaktım tam burada, ben de bu kadar hızlı beklemiyordum. Merakla bekliyoruz.İnstagramda gördüm 3. sezon Mart'ta geliyormuş. Ama bu kadar çabuk beklemiyordum, şasırdım bu ne hız.
@Çiğdem @Yiğitt @Forumdash @bazinga @xemrexxx @kerem @ozgur2113 @alperuz
@Harunnn60 la 2.sezonu izlemek artık şart oldu @xemrexxx @Yiğitt @Forumdashİnstagramda gördüm 3. sezon Mart'ta geliyormuş. Ama bu kadar çabuk beklemiyordum, şasırdım bu ne hız.
GuzmanDizideki gay çift çok hoştu ilk sezonda
Hiç zahmet etmeyin, seneye bu aralar izlersiniz canım. @Harunnn60
Sen kendini iyi kurtardın @Harunnn60Hiç zahmet etmeyin, seneye bu aralar izlersiniz canım. @Harunnn60
Yorumlarız merak etme youda izliyormuydun onada baslıcazZahmet olmazsa bi izleyin artık da 3. sezonu birlikte yorumlayalım.
Bu netflixin yayın planlarını kim yapıyorsa 2. kere hayal kırıklığı yarattıİnstagramda gördüm 3. sezon Mart'ta geliyormuş. Ama bu kadar çabuk beklemiyordum, şasırdım bu ne hız.
Onun konusu açıldı zaten.Bende gelecek sezon bekliyordum ama LCDP'de Nisan'da geliyormuş, o rezaleti duyurmadım tabi ama 3 Nisan'da yayındaymış yeni sezonu... İspanyol dizilerinde var bir şey niyeyse bir yılda 2 sezon yayınlıyorlar garip bir şekilde.
Gece gece moralmanlarım yerlerdeBende gelecek sezon bekliyordum ama LCDP'de Nisan'da geliyormuş, o rezaleti duyurmadım tabi ama 3 Nisan'da yayındaymış yeni sezonu... İspanyol dizilerinde var bir şey niyeyse bir yılda 2 sezon yayınlıyorlar garip bir şekilde.
Bir gün mü? Oha ne yaptın.Bir günde bitiririz zaten 8 bölüm. Birlikte de yorumlarız.