Ay link bana bakıcam ne demişim.![]()
Konuya alıntıladım birde cicili bicili rüyalar yazar şimdi kaçar çiğdem demişsinAy link bana bakıcam ne demişim.![]()
Ay link bana bakıcam ne demişim.![]()
Konuya alıntıladım birde cicili bicili rüyalar yazar şimdi kaçar çiğdem demişsinAy link bana bakıcam ne demişim.![]()
Çoook zor ama imkansız değil.Nasıl yani, bir blogla aylık geçimini sağlayacak kadar bir insan para kazanabilir mi? 🙄
İkisi de umurumda değilSen tekrarını izle bizi beklemedin şimdi @Harunnn60 la biz daha yeni izlicez![]()
![]()
Bu arada @MasacRE bu kaliteden mahrum @xemrexxx bile izliyorkan@Forumdash
Edit Eliteden bahsediyorsun sanıyordum YouymuşAma @MasacRE ondanda mahrum ve @xemrexxx de bu sefer
![]()
![]()
![]()
Witchere ne zaman baslıyoruz @Forumdash @Harunnn60 ocak geldi sayılır işte hafta içinden baslıyalımİkisi de umurumda değil![]()
Ocak 1 de uyelik alcam
Biz baslayana kadar ocak geldi zatenOcak 1 de uyelik alcamgecen anlattım zaten
![]()
Bu gece titans bitiriyorumBiz baslayana kadar ocak geldi zaten@MasacRE @Harunnn60 Senden 1-2 gün önce baslasak bile sen 1 nefesle bizi geçersin pancar motorunu takıp bir tarafına
![]()
![]()
![]()
Ben başladım ve ilk 3 bölümü izledimBiz baslayana kadar ocak geldi zaten@MasacRE @Harunnn60 Senden 1-2 gün önce baslasak bile sen 1 nefesle bizi geçersin pancar motorunu takıp bir tarafına
![]()
![]()
![]()
Ben paylaşacaktım tam burada, ben de bu kadar hızlı beklemiyordum. Merakla bekliyoruz.İnstagramda gördüm 3. sezon Mart'ta geliyormuş.Ama bu kadar çabuk beklemiyordum, şasırdım bu ne hız.
@Çiğdem @Yiğitt @Forumdash @bazinga @xemrexxx @kerem @ozgur2113 @alperuz
@Harunnn60 la 2.sezonu izlemek artık şart olduİnstagramda gördüm 3. sezon Mart'ta geliyormuş.Ama bu kadar çabuk beklemiyordum, şasırdım bu ne hız.
Sen kendini iyi kurtardınHiç zahmet etmeyin, seneye bu aralar izlersiniz canım.@Harunnn60
Yorumlarız merak etme youda izliyormuydun onada baslıcazZahmet olmazsa bi izleyin artık da 3. sezonu birlikte yorumlayalım.![]()
Bu netflixin yayın planlarını kim yapıyorsaİnstagramda gördüm 3. sezon Mart'ta geliyormuş.Ama bu kadar çabuk beklemiyordum, şasırdım bu ne hız.
Onun konusu açıldı zaten.Bende gelecek sezon bekliyordum ama LCDP'de Nisan'da geliyormuş, o rezaleti duyurmadım tabi ama 3 Nisan'da yayındaymış yeni sezonu... İspanyol dizilerinde var bir şey niyeyse bir yılda 2 sezon yayınlıyorlar garip bir şekilde.![]()
Gece gece moralmanlarım yerlerdeBende gelecek sezon bekliyordum ama LCDP'de Nisan'da geliyormuş, o rezaleti duyurmadım tabi ama 3 Nisan'da yayındaymış yeni sezonu... İspanyol dizilerinde var bir şey niyeyse bir yılda 2 sezon yayınlıyorlar garip bir şekilde.![]()
Bir gün mü? Oha ne yaptın.Bir günde bitiririz zaten 8 bölüm.Birlikte de yorumlarız.
![]()