'Elite' 3. Sezon Onayını Aldı! | Netflix

Omer ve Nadia kezbanını görmeye tahammül edemedikçe daha da aşık ettiler karakterleri. :( Yeni sezonda bir de Cateyana'mız var Polo'nun başında. Bari 4'lü takılsınlar hic olmazsa. :A Çünkü bu senaristlerin Ander-Polo yapacağından gram ümidim yok... Senin izlediğini bilmiyordum, sen de yorum yapmamışsın. Bir @Yiğitt ve @ozgur2113'ün yorumlarını gördüm. Sende yapsana yorum Alper. :(
Yapayım da unuttum ya, aklımda olsun yapayım iyi dedin. Nadia da imandan çıktı :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Omer ve Nadia kezbanını görmeye tahammül edemedikçe daha da aşık ettiler karakterleri. :( Yeni sezonda bir de Cateyana'mız var Polo'nun başında. Bari 4'lü takılsınlar hic olmazsa. :A Çünkü bu senaristlerin Ander-Polo yapacağından gram ümidim yok... Senin izlediğini bilmiyordum, sen de yorum yapmamışsın. Bir @Yiğitt ve @ozgur2113'ün yorumlarını gördüm. Sende yapsana yorum Alper. :(
Spoiler vermişsin hep, izlemeyen görmesin aman dikkat et. Mesajını spoiler içine alabilirsin. :A

Polo'dan kötü karakter nasıl çıkacak, göreceğiz...

Kötü gerekti diziye:A iyi oldu
Clara daha yakışıyor kötü karaktere. :bhr:

Elite izliyor musun sende? Favori karakterin kim? ??
:bhr: :bhr: :bhr:
images

• Üzücü
İlk sezon eh dedigim ama 2. Sezon itici bulduğum Guzman'ı sevmen. :( Bende Polo ve Ander'ciyim. Carla'da hoş hatundu da 2. Sezonda o da itici geldi niyeyse. :A Sen zaten kesin sevmiyorsundur, kesin ecünnü demişindir. :A
o grubu @xemrexxx de tutuyor senin gibi ama sizin onları benimde Guzmanı tutmam normal :A

• Güldürdün
Foruma yayılmışız resmen, iyi iyi yabancılık cekmiyorum hiç. :A Hadi Ander'i geçtim de Polo gibi karizmayı, mavi gözlü erkeği nasıl sevmezsin Çiğdem? :(
Ona küpeliye sonra ölen kızın erkek arkdsına gıcığım :A Dizide Guzmandan başka doğru düzgün kimse yok :A Nunoda fena değilde onu soygun dizisinde favorim :A

• Güldürdün
Şimdi napiyosun peki genelde vaktin nasil geçiyor? ?
Ev işleri forum işleriyle mekik dokuyorum :F :F :F Mesajlarımı oyüzden saymana gerek yok demiştim ev işi gibi forumda goygoyda günlük işim gibi oldu tabi sen daha yeni oldundan 1 yıl sonra şu günlerde daha iyi anlıcaksın :A :A :A

• Güldürdün
Anladım, bu taraflara gelmiyor musunuz yazları hep karadeniz demisiniz peki. Aydın güzel yerdir. Tatil yerleri vs. olsun, Guzman gibi herifler çok bak burada. :A
Ben İstanbul ve Bursa dısında başka yere gitmedim hiç :F Yazları bizim tatilimiz bahçede fındık toplamak :A

Sen oyöndende sanslısın evet Aydın tatil yeri gibidir yazları :A

• Güldürdün
Aydın pek tatil yeri değil ama ilçeleri Didim, Kuşadası gibi yerler yakin, duymuşsundur mutlaka. Keza Mugla'ya da oyle yakın fakat oraya henüz gidemedim ama onumuzdeki yaz oraları keşfedeceğim. :A
Kuşadasını evet didimi değilde :A Ben yatıyorum artık cicili bicili rüyalar :bhr:

• Harika
Sen tekrarını izle bizi beklemedin şimdi @Harunnn60 la biz daha yeni izlicez :A :A :A

Bu arada @MasacRE bu kaliteden mahrum @xemrexxx bile izliyorkan :A @Forumdash

Edit Eliteden bahsediyorsun sanıyordum Youymuş :F Ama @MasacRE ondanda mahrum ve @xemrexxx de bu sefer :A :A :A
Ay Elite biteli yarım yıl geçti, 2020 geliyor artık You yapalım. :A Sen ve @Harunnn60 çok yavaşsınız, Elite dizisini sizin yüzünüzden 2-3 aya bitirdim 8 bölümü... @Forumdash aşkom hızlı diye duydum, onunla izleyecez artık. :A