Hahahah cidden şaşırtıcı bir gelişme oldu, final sahnesi şaşırtmıştı beni. Sevimli Polo sevimsiz hale gelecek gibi.Dizinin bel kemiği polo oldu ya @Yiğitt
Hahahah cidden şaşırtıcı bir gelişme oldu, final sahnesi şaşırtmıştı beni. Sevimli Polo sevimsiz hale gelecek gibi.Dizinin bel kemiği polo oldu ya @Yiğitt
Polo+Ander işte ikisi birlikte güzelPolocuyum ben.
Polander'ciler olarak genişliyoruzEda Ece'ci bazen zevklerimiz tutuyormuş. Doğru yoldasın. 3. Sezonda senaristler bizi sevindirse de Ander-Polo izlesek biraz da. ? Şu Omar yallah Filistin'e.
Kötü gerekti diziye iyi olduHahahah cidden şaşırtıcı bir gelişme oldu, final sahnesi şaşırtmıştı beni. Sevimli Polo sevimsiz hale gelecek gibi.
Yapayım da unuttum ya, aklımda olsun yapayım iyi dedin. Nadia da imandan çıktıOmer ve Nadia kezbanını görmeye tahammül edemedikçe daha da aşık ettiler karakterleri. Yeni sezonda bir de Cateyana'mız var Polo'nun başında. Bari 4'lü takılsınlar hic olmazsa. Çünkü bu senaristlerin Ander-Polo yapacağından gram ümidim yok... Senin izlediğini bilmiyordum, sen de yorum yapmamışsın. Bir @Yiğitt ve @ozgur2113'ün yorumlarını gördüm. Sende yapsana yorum Alper.
Spoiler vermişsin hep, izlemeyen görmesin aman dikkat et. Mesajını spoiler içine alabilirsin.Omer ve Nadia kezbanını görmeye tahammül edemedikçe daha da aşık ettiler karakterleri. Yeni sezonda bir de Cateyana'mız var Polo'nun başında. Bari 4'lü takılsınlar hic olmazsa. Çünkü bu senaristlerin Ander-Polo yapacağından gram ümidim yok... Senin izlediğini bilmiyordum, sen de yorum yapmamışsın. Bir @Yiğitt ve @ozgur2113'ün yorumlarını gördüm. Sende yapsana yorum Alper.
Clara daha yakışıyor kötü karaktere.Kötü gerekti diziye iyi oldu
Polo hedefe oturdu anlık, o da agresifleşip kötüye oynayacak her türlü.Polo'dan niye kötü karakter çıksın ki, sondaki bakıştan dolayı mı öyle düşünüyorsun? ?
Düzenledim mesaji
Spor salonunda Guzman'la sahnesi... Aman aman... Herkes kuduruk zaten dizideOnun tapeleri sızdı bir de ne sinir oldum ya. Herkese haram, yasak diyen filistinli kezban okulda aleti edavatı ağzına aldı.
Sen tekrarını izle bizi beklemedin şimdi @Harunnn60 la biz daha yeni izlicez
Elite izliyor musun sende? Favori karakterin kim? ??
o grubu @xemrexxx de tutuyor senin gibi ama sizin onları benimde Guzmanı tutmam normalİlk sezon eh dedigim ama 2. Sezon itici bulduğum Guzman'ı sevmen. Bende Polo ve Ander'ciyim. Carla'da hoş hatundu da 2. Sezonda o da itici geldi niyeyse. Sen zaten kesin sevmiyorsundur, kesin ecünnü demişindir.
Ona küpeliye sonra ölen kızın erkek arkdsına gıcığım Dizide Guzmandan başka doğru düzgün kimse yok Nunoda fena değilde onu soygun dizisinde favorimForuma yayılmışız resmen, iyi iyi yabancılık cekmiyorum hiç. Hadi Ander'i geçtim de Polo gibi karizmayı, mavi gözlü erkeği nasıl sevmezsin Çiğdem?
Aaa yok 2.sezona yeni bakacaz2. Sezonu izlemedin mi sen? ? İzlediysen yorum yap da görelim, o başlık sessiz kalmış.
3 Başlamadan izleriz herhalde Fındığa gittiğim döneme denk gelmişti sonra daha fırsat olmadıTamam spoiler vermeyeyim, izledikten sonra yorum yaparsan artık karşılıklı atışırız seninle.
Ev işleri forum işleriyle mekik dokuyorum Mesajlarımı oyüzden saymana gerek yok demiştim ev işi gibi forumda goygoyda günlük işim gibi oldu tabi sen daha yeni oldundan 1 yıl sonra şu günlerde daha iyi anlıcaksınŞimdi napiyosun peki genelde vaktin nasil geçiyor? ?
Aaa işte ev işleri dedimya Evdede forumdada hiç boş yok burda çıkana kadar goygoy hiç durmuyorsa reelde işler öyle İki yer arası mekik dokumakEvdeysen sürekli daha çok bulunsana, gündüzleri nerdeyse hiç yoksun.
Ben İstanbul ve Bursa dısında başka yere gitmedim hiç Yazları bizim tatilimiz bahçede fındık toplamakAnladım, bu taraflara gelmiyor musunuz yazları hep karadeniz demisiniz peki. Aydın güzel yerdir. Tatil yerleri vs. olsun, Guzman gibi herifler çok bak burada.
Kuşadasını evet didimi değilde Ben yatıyorum artık cicili bicili rüyalarAydın pek tatil yeri değil ama ilçeleri Didim, Kuşadası gibi yerler yakin, duymuşsundur mutlaka. Keza Mugla'ya da oyle yakın fakat oraya henüz gidemedim ama onumuzdeki yaz oraları keşfedeceğim.
Ay Elite biteli yarım yıl geçti, 2020 geliyor artık You yapalım. Sen ve @Harunnn60 çok yavaşsınız, Elite dizisini sizin yüzünüzden 2-3 aya bitirdim 8 bölümü... @Forumdash aşkom hızlı diye duydum, onunla izleyecez artık.Sen tekrarını izle bizi beklemedin şimdi @Harunnn60 la biz daha yeni izlicez
Bu arada @MasacRE bu kaliteden mahrum @xemrexxx bile izliyorkan @Forumdash
Edit Eliteden bahsediyorsun sanıyordum Youymuş Ama @MasacRE ondanda mahrum ve @xemrexxx de bu sefer