TRT 1 Elimi Bırakma - Dizi Yorumları

Şarkıdan alıntı yaptım, zaten benim her anım şiirli şarkılı geçer. Sana özel değil. :A

Telefondaki en büyük eğlencelerimden biri WP hikayelerine bakmaktır tamam bir daha ekran alıntısı almam söz. :ozur:
Zaten buaralar atamam yarın sinop'a gidicem bizim köyde internet çekmiyo bura merkeze yakınmış yararlanabiliyorum allahtan.:A

Aga çok itici bi kelime kendinden soğut demedik sana. :A

Merkeze kaç km yakınlıklada alakalı olabilir bizimki 10 dk mesafe. :A
Geçmişe baksak bin tane agalı mesajını buluruz be... Sen de agacı teamdaydın panpacı teamda bendim. Soğuk @xBUGRAx ne aga ne panpacıydı. :F :A

1 saat uzaklıkta. :D Ama garip yani bazen 4.5G bile full çekiyor bazen GPRS'e dönüyor bazen tek diş çekiyor. Lanet köy bir daja düşürme beni oralara Rabbim.. :S

Geçmişe baksak bin tane agalı mesajını buluruz be... Sen de agacı teamdaydın panpacı teamda bendim. Soğuk @xBUGRAx ne aga ne panpacıydı. :F :A

1 saat uzaklıkta. :D Ama garip yani bazen 4.5G bile full çekiyor bazen GPRS'e dönüyor bazen tek diş çekiyor. Lanet köy bir daja düşürme beni oralara Rabbim.. :S
Geçmişe inersek çıkamayız ben eskiden homofobikdim. :A

Seksenler ve Baba Can'dır'ın ardından ilk defa TRT1 dizisi izliyorum. Dizi gayet başarılı ilerliyor. Bölüm beklediğim sonla bitti. Haftaya daha da heyecanlanacak, reytinglerde umarım düşüş olmaz...

Bu arada dizide farkettim :D Çelen ailesi eve ayakkabısız giriyor TRT1 farkı

Seksenler ve Baba Can'dır'ın ardından ilk defa TRT1 dizisi izliyorum. Dizi gayet başarılı ilerliyor. Bölüm beklediğim sonla bitti. Haftaya daha da heyecanlanacak, reytinglerde umarım düşüş olmaz...

Bu arada dizide farkettim :D Çelen ailesi eve ayakkabısız giriyor TRT1 farkı

:DBabaanne de namaz kılıyor farkettinmi onuda o yüzden evde ayakkabı giyilmiyor galiba