Evet izledim![]()
Ben bugün izleyebildim fragmanı Cenk beni sinir edecek belli oldu ıyy
Evet izledim![]()
Böyle daha iyi entrika iyidirBen bugün izleyebildim fragmanı Cenk beni sinir edecek belli oldu ıyy![]()
Böyle daha iyi entrika iyidir![]()
Kız direk aşka girseler kim niye izlesinBaşlarım böyle entrikaya bana Sinanı hatırlattı yaa
Kız direk aşka girseler kim niye izlesin![]()
Ee farklı işte sana bu hayatı zehir edecem diyorBende direkt aşka girsinler demiyorum yahu farklı şeyler yazsınlar biraz
Ee farklı işte sana bu hayatı zehir edecem diyor![]()
Ben Sinan'ı izlemedim o yüzden sıkıntı YokÜff resmen Sinanı izlicek gibi hissediyorum izlemeden tam yorum yapasım gelmiyo ya
Ben Sinan'ı izlemedim o yüzden sıkıntı Yok![]()
2.Fragmanı görmemiştim baya iyi olaylar olacak hadi bekliyorum merakla
Sen de mi izliyordun hiç bahsetmedin2.Fragmanı görmemiştim baya iyi olaylar olacak hadi bekliyorum merakla![]()
Bahsetmem mi gerekiyorduSen de mi izliyordun hiç bahsetmedin![]()
Detaya girmemişiz sanırım.Bende konuştuk diye hatırlıyorum niyeyse![]()
![]()
Dizi ilgimi çekti. Kışın izlerim. Şimdide vakit buldukça bakıyorum![]()
Yetiştim sizeBu hafta maç var umarım düşmez en azından iyi reyting alalım yine 4,50 falan![]()
2.Fragmanı görmemiştim baya iyi olaylar olacak hadi bekliyorum merakla![]()
Yetiştim size
Güzel bir bölüm bizi bekliyor. Bakalım Cenk ve Azra arasında olaylar nasıl gelişecek.
Dizide otizim hastalığına dikkat çekilmesi hoşuma giden bir detay.
Ben Kırgın Çiçekler hariç diğer dizilerde yayın saatinde yorum yapmıyorum pekPazar günü yorumlara bekliyoruz o zaman![]()
Ben de çok sıkı sarıldığım dizi olursa yorum yapıyorumBen Kırgın Çiçekler hariç diğer dizilerde yayın saatinde yorum yapmıyorum pekarada Aşk ve Mavi'ye yorum yazıyordum @denizz19
Böyle sonrasında yaparım belki yorum![]()