Sor anam.Çok seksi durmuşsun valla.Zonguldak derken orası Zonguldak'sa sorum olacaktı sana.
Bana da yakışıyor.![]()
Sor anam.Çok seksi durmuşsun valla.Zonguldak derken orası Zonguldak'sa sorum olacaktı sana.
Bana da yakışıyor.![]()
Çok seksi durmuşsun valla.Zonguldak derken orası Zonguldak'sa sorum olacaktı sana.
Bana da yakışıyor.![]()
Sor anam.![]()
Evet salaş bir erkek tipi Emoşumu ben de beğeniyorum.Kaslı fotosunu geçti benim için.@Billy Kane Seni içerken görmedim.
Ben de onu diyecektim Zonguldak'taymış.
![]()
1.soruda ciddiysen üzdün.
- Sen Zonguldaklı mısın?
- Zonguldak'ta AVM/Sinema var mı?
- Bülent Ecevit Üniversitesi sahile yakın mı?
- Ulaşım ve şehir yapılanması nasıl?
- Havası pis mi kömür işletmeciliğinden dolayı?
- Kiralar nasıl?
- Yurt olarak apart yurtlar var mı?
- Şehir pahalı mı?
- Mini İzmir deniyor şehir için sen ne düşünüyorsun?
- İnsan yapısı nasıl?
Evet salaş bir erkek tipi Emoşumu ben de beğeniyorum.![]()
Laaayn ben de Erzincanlıyım ama anne tarafından Sivaslıyım o manada sormuştum yoksa biliyorum Sinoplu olduğunu o kadar hafızam var. :S1.soruda ciddiysen üzdün.7 yıldır burdayım daha geçen itiraflarda Sinop'lu olduğumu söylemiştim.
Zonguldak'ta teyzem kalıyor bizde memlekete gitmeden ziyaret edelim dedik. Fazla ilgimi çeken yer değil ama gördüğüm kadarıyla 2 tane avmsi vardı.
Merkezinde gezmedik mini İzmir için bişey diyemicem. Ay ben köyde kalıyorum bu sorularına anca yarın teyzem uyandığında sorabilirim.![]()
Tamam atoşum yalnız 7.sorudan anlamayabilir senin için önemliyse uyarayım şimdiden.Laaayn ben de Erzincanlıyım ama anne tarafından Sivaslıyım o manada sormuştum yoksa biliyorum Sinoplu olduğunu o kadar hafızam var. :S
Hmmm peki teşekkürler Billoşcum benim için önemli de bilgi alırsan sevinirim.Gerçi Eylül başında ben de gidecem ama ön bilgim olsun biraz daha, Ekşi'deki abilerim de anlattı Zonguldak'ı bir şey anlamadım bunlar halka inemiyor anam.
@xBUGRAx
Laaayn ben de Erzincanlıyım ama anne tarafından Sivaslıyım o manada sormuştum yoksa biliyorum Sinoplu olduğunu o kadar hafızam var. :S
Hmmm peki teşekkürler Billoşcum benim için önemli de bilgi alırsan sevinirim.Gerçi Eylül başında ben de gidecem ama ön bilgim olsun biraz daha, Ekşi'deki abilerim de anlattı Zonguldak'ı bir şey anlamadım bunlar halka inemiyor anam.
@xBUGRAx
En önemlisi de 7 aslında.Tamam atoşum yalnız 7.sorudan anlamayabilir senin için önemliyse uyarayım şimdiden.![]()
Evli barklı adam diyorsun gııı. Unutmuştur o.Ben kuzenime sorarım ama gitmeye korkarsın cevabından.![]()
En önemlisi de 7 aslında.Ölürüm sana tatlış şey sevgim kabardı gece gece.
Evli barklı adam diyorsun gııı. Unutmuştur o.![]()
En önemli soruyu neden 7.sıraya koyar ki bi insan.En önemlisi de 7 aslında.Ölürüm sana tatlış şey sevgim kabardı gece gece.
Evli barklı adam diyorsun gııı. Unutmuştur o.![]()
😱 Merak ettim bak şimdi o zaman senden de bekliyorum. Hazırım zaten iki şehir daha var Düzce, Burdur ama Zonguldak öne yazmıştım o çıkar aslında Ankara dışı her yer oluyordu nerdeyse ama bu üç şehirdeki ünileri övdüler tercih uzamanları diye seçtim.Unutulmaz o yaşadıkları.Hayal meyal hatırlıyorum dırlandığını.
![]()
Hayati açıdan en önemli ama AVM de benim için çok önemli şimdi ben Starbuksuz, Media marktsız ne yapayım canım sıkılır.
Birdaha foto yok hep foto paylaştıktan sonra size birşeyler oluyor. @mrt-06İçimde yaşıyorum ben bu daha ne ki.![]()
![]()
Yaaaa şakasına diyoruz yani ben en azından öyle. .ssBirdaha foto yok hep foto paylaştıktan sonra size birşeyler oluyor. @mrt-06![]()
Whatsappda metiyeler düzünce endişelendim.Yaaaa şakasına diyoruz yani ben en azından öyle. .ss
Buğra zaten bakmıyo bu durumda tek seni engellerim.Gııı artık hikaye paylaşırken bizi engeller Billoş.@Billy Kane