TRT 1 Elimi Bırakma - Dizi Yorumları

1. Sen Zonguldaklı mısın?
  2. Zonguldak'ta AVM/Sinema var mı?
  3. Bülent Ecevit Üniversitesi sahile yakın mı?
  4. Ulaşım ve şehir yapılanması nasıl?
  5. Havası pis mi kömür işletmeciliğinden dolayı?
  6. Kiralar nasıl?
  7. Yurt olarak apart yurtlar var mı?
  8. Şehir pahalı mı?
  9. Mini İzmir deniyor şehir için sen ne düşünüyorsun?
  10. İnsan yapısı nasıl?
Kaslı fotosunu geçti benim için. :A @Billy Kane Seni içerken görmedim. :A Ben de onu diyecektim Zonguldak'taymış. :A
Evet salaş bir erkek tipi Emoşumu ben de beğeniyorum. :Z

1. Sen Zonguldaklı mısın?
  2. Zonguldak'ta AVM/Sinema var mı?
  3. Bülent Ecevit Üniversitesi sahile yakın mı?
  4. Ulaşım ve şehir yapılanması nasıl?
  5. Havası pis mi kömür işletmeciliğinden dolayı?
  6. Kiralar nasıl?
  7. Yurt olarak apart yurtlar var mı?
  8. Şehir pahalı mı?
  9. Mini İzmir deniyor şehir için sen ne düşünüyorsun?
  10. İnsan yapısı nasıl?

Evet salaş bir erkek tipi Emoşumu ben de beğeniyorum. :Z
1.soruda ciddiysen üzdün.:( 7 yıldır burdayım daha geçen itiraflarda Sinop'lu olduğumu söylemiştim. :A

Zonguldak'ta teyzem kalıyor bizde memlekete gitmeden ziyaret edelim dedik. Fazla ilgimi çeken yer değil ama gördüğüm kadarıyla 2 tane avmsi vardı. :A

Merkezinde gezmedik mini İzmir için bişey diyemicem. Ay ben köyde kalıyorum bu sorularına anca yarın teyzem uyandığında sorabilirim. :A

1.soruda ciddiysen üzdün.:( 7 yıldır burdayım daha geçen itiraflarda Sinop'lu olduğumu söylemiştim. :A

Zonguldak'ta teyzem kalıyor bizde memlekete gitmeden ziyaret edelim dedik. Fazla ilgimi çeken yer değil ama gördüğüm kadarıyla 2 tane avmsi vardı. :A

Merkezinde gezmedik mini İzmir için bişey diyemicem. Ay ben köyde kalıyorum bu sorularına anca yarın teyzem uyandığında sorabilirim. :A
Laaayn ben de Erzincanlıyım ama anne tarafından Sivaslıyım o manada sormuştum yoksa biliyorum Sinoplu olduğunu o kadar hafızam var. :S

Hmmm peki teşekkürler Billoşcum benim için önemli de bilgi alırsan sevinirim. :bhr: Gerçi Eylül başında ben de gidecem ama ön bilgim olsun biraz daha, Ekşi'deki abilerim de anlattı Zonguldak'ı bir şey anlamadım bunlar halka inemiyor anam. :A @xBUGRAx

Laaayn ben de Erzincanlıyım ama anne tarafından Sivaslıyım o manada sormuştum yoksa biliyorum Sinoplu olduğunu o kadar hafızam var. :S

Hmmm peki teşekkürler Billoşcum benim için önemli de bilgi alırsan sevinirim. :bhr: Gerçi Eylül başında ben de gidecem ama ön bilgim olsun biraz daha, Ekşi'deki abilerim de anlattı Zonguldak'ı bir şey anlamadım bunlar halka inemiyor anam. :A @xBUGRAx
Tamam atoşum yalnız 7.sorudan anlamayabilir senin için önemliyse uyarayım şimdiden. :A

Ben kuzenime sorarım ama gitmeye korkarsın cevabından. :A:A

Unutulmaz o yaşadıkları. :A Hayal meyal hatırlıyorum dırlandığını. :A
😱 Merak ettim bak şimdi o zaman senden de bekliyorum. Hazırım zaten iki şehir daha var Düzce, Burdur ama Zonguldak öne yazmıştım o çıkar aslında Ankara dışı her yer oluyordu nerdeyse ama bu üç şehirdeki ünileri övdüler tercih uzamanları diye seçtim. :A

En önemli soruyu neden 7.sıraya koyar ki bi insan. :A

@xBUGRAx gibi başlama sende. :A
Hayati açıdan en önemli ama AVM de benim için çok önemli şimdi ben Starbuksuz, Media marktsız ne yapayım canım sıkılır. :A