3. Bölümü izleyemedim maalesef güzelmiydi bölüm?
@vadikızı 3.bölümü izleyelim sonra izlerim fragmanı![]()
Acilen başla bu kadar bağımlısı olacağımı tahmin etmemiştim şu an tüm bölümleri veriyolar ve izliyorum ilk izleyişimmiş gibi. 🙄İzleyemedim kaç bölümdür toparlamalıyım.![]()
Gııı izliyordum şirket sahibi yaşlı kadın odasında racon kesiyordu bir tüttürüp geldim şirketi yöneten kadın türbana girmiş dua okuyor olarak buldum. Ne alaka.@Billy Kane @vadikızı @denizz19 @xemrexxx @xBUGRAx
Gııı izliyordum şirket sahibi yaşlı kadın odasında racon kesiyordu bir tüttürüp geldim şirketi yöneten kadın türbana girmiş dua okuyor olarak buldum. Ne alaka.@Billy Kane @vadikızı @denizz19 @xemrexxx @xBUGRAx
Anan bırakırsa ben de bırakırım söyle.İşte sigara içmenin vakit kaybına örneği.Annemi de bekliyorum dışarda içerken sinir oluyorum.
![]()
Anan bırakırsa ben de bırakırım söyle.![]()
@Billy Kane'nin WP durumunu gördükten sonra hiç bırakamam..Bırakamazsınız artıkın içine ne koyuyorlarsa..![]()
Bende sırf yakıştırıyolar diye içiyodum baksana seni bile özendiriyorum.@Billy Kane'nin WP durumunu gördükten sonra hiç bırakamam..![]()
@Billy Kane'nin WP durumunu gördükten sonra hiç bırakamam..![]()
Çok seksi durmuşsun valla.Bende sırf yakıştırıyolar diye içiyodum baksana seni bile özendiriyorum.![]()
Bana da yakışıyor.