Sen ne lan diziye düşman kesildin gören de hiç izlememiş sanacakFenomen dizi, naif hikaye 😱
Bu dizi naifse diğerleri ne
Sen ne lan diziye düşman kesildin gören de hiç izlememiş sanacakFenomen dizi, naif hikaye 😱
Bu dizi naifse diğerleri ne
Malesef izlemek gibi bir hataya düştüm evet ama yol yakınken döndümSen ne lan diziye düşman kesildin gören de hiç izlememiş sanacak
Bunu Sedef Avcı'nın şu saçma dizisini izleyen biri mi söylüyor ismi bile aklımda değilMalesef izlemek gibi bir hataya düştüm evet ama yol yakınken döndüm
Aklıma kör olan Cemre geliyor gülesim geliyor
Valla hiçbir dizisinde bu kadar saçmalık olmadı Dizileri tutmuyor olabilir ama en azından hep tutarlı senaryolarda yer aldıBunu Sedef Avcı'nın şu saçma dizisini izleyen biri mi söylüyor ismi bile aklımda değil
Tutarlı olsa tutardıValla hiçbir dizisinde bu kadar saçmalık olmadı Dizileri tutmuyor olabilir ama en azından hep tutarlı senaryolarda yer aldı
Senaryosu tutarlı olup da tutmayan çok iş varTutarlı olsa tutardı
Evet mesela Benim Adım Gültepe Sedefin hangi dizisi tuttu acabaSenaryosu tutarlı olup da tutmayan çok iş var
Sanane Konu ne ara Sedef’e geldi burada asıl konu klişenin dibi olan Kırgın ÇiçeklerEvet mesela Benim Adım Gültepe Sedefin hangi dizisi tuttu acaba
Bunu sen istedin sana Ne dediğine göre dizisi tutmamışSanane Konu ne ara Sedef’e geldi burada asıl konu klişenin dibi olan Kırgın Çiçekler