A2 de hafta içi veriliyor 15:30 da Annane söyle tekrar o zırlaşma seslerini duyursun sana ayoll özlemişsin belli
A2 de hafta içi veriliyor 15:30 da Annane söyle tekrar o zırlaşma seslerini duyursun sana ayoll özlemişsin belli
Ecünnü desek daha doğru olur cnm Ama senin deyiminde güzelUcube gösterisi.
İzlersen bence bayagi beğenirsin ya da sana keyifli bir karma sahne karışımı yapıp atacağım sen izlersin beni kirmayacagini bildiğim için emrivaki yapıyorumbaşlarda güzel şarkılar varmış
Yeni başlayacak dizilerden birine başlarız, dizide aşırı fazla genç oyuncu varİzlersen bence bayagi beğenirsin ya da sana keyifli bir karma sahne karışımı yapıp atacağım sen izlersin beni kirmayacagini bildiğim için emrivaki yapıyorum
İzle yoksa trip atarım ben sana sahnelerle alistiririmYeni başlayacak dizilerden birine başlarız, dizide aşırı fazla genç oyuncu var
Tekrardan izlemeye başlayabilirsin.
Bilmiyorum napacağız bu dizisiz. Evde pazartesi akşamları bağırma çıldırma sesleri duyulmuyor artık. Çok büyük boşluktayım.. @sokak sanatiA2 de hafta içi veriliyor 15:30 da Annane söyle tekrar o zırlaşma seslerini duyursun sana ayoll özlemişsin belli
Askerden gelsinde @denizz19 sana özel Pazartesi akşamları kızların yerine tok sesiyle bir çığrır telefondanBilmiyorum napacağız bu dizisiz. Evde pazartesi akşamları bağırma çıldırma sesleri duyulmuyor artık. Çok büyük boşluktayım.. @sokak sanati
Haziran ayında yine Kırgın Çiçekler başlayacakAskerden gelsinde @denizz19 sana özel Pazartesi akşamları kızların yerine tok sesiyle bir çığrır telefondan
Nerede ayollHaziran ayında yine Kırgın Çiçekler başlayacak
Aaaa dizi yazacaksın yanı , bekliyoruz ozamanForumda
Yok dizi değil bir sürü Kırgın Çiçekler paylaşımıAaaa dizi yazacaksın yanı , bekliyoruz ozaman
Bitmiş dizi sen de @xemrexxx gibi suyunu çıkarma ayoll Hala Muhteşem haberleri paylaşıyor kaç yıl olmuş biteliYok dizi değil bir sürü Kırgın Çiçekler paylaşımı
edepsiz seni altınla sıradan taşı aynı cümlede kullanıyor oklavasını geçirin kafasınaBitmiş dizi sen de @xemrexxx gibi suyunu çıkarma ayoll Hala Muhteşem haberleri paylaşıyor kaç yıl olmuş biteli
Sen forumdan banlıykan ben açıyordum konularını Herkesin geçmişinde büyük hatalar vardıredepsiz seni altınla sıradan taşı aynı cümlede kullanıyor oklavasını geçirin kafasına
Şuan teknoloji haberi açmakla meşgulüm. Rahatsız etme beni
Hahah sen kendine bak bir bebek fotonu koymuşsun ölü bebek gibi bakıyordu içine şeytan kaçmış gibi sen de bir tuhaflık var zaten @mrt-06