haberini açsan nolur sen kim son teknolojiyi yakalamak kim ayol parlak konusunda bile hala küçük emrahta kalmışsınŞuan teknoloji haberi açmakla meşgulüm. Rahatsız etme beni
haberini açsan nolur sen kim son teknolojiyi yakalamak kim ayol parlak konusunda bile hala küçük emrahta kalmışsınŞuan teknoloji haberi açmakla meşgulüm. Rahatsız etme beni
Al canım son zamanlarda kimden gelmiş haberler ( En az 5 tanede güncel haberlerde açmıştım )haberini açsan nolur sen kim son teknolojiyi yakalamak kim ayol parlak konusunda bile hala küçük emrahta kalmışsın
Başa gelen çekilirmiş,mecbuuur
İşte sonunda olayı anlayan biri. Hele şükür şu pis dolandırıcının tuzağına düşmeyen biriyle karşılaştım. Önünüzde saygıyla eğiliyorum efendim.Sen nasıl açtın askerfe bu konuyu ya. Bizi mi kandırıyorsun yoksa forumda popüler olmak için askere gittim deyip.
Tövbe de Kulaklarım hasar görür.Askerden gelsinde @denizz19 sana özel Pazartesi akşamları kızların yerine tok sesiyle bir çığrır telefondan
Diziye 2. sezon başladım tam olarak ve özellikle son sezon baya odaklandım. Final öncesi ve final haftası benim forumdaki 3. yılıma denk gelmesi ve beni keyiflendiren "olaylar" artı sık sık aralarımın ogünden beri son bulduğu ve 3. yılımdan (10 mart) beri günlük takıldığım için yeri bende özeldir bu dizinin
@turkuazz ve @vadikızı ile dizinin finalini yorumlamakta ayrı bir zevkti. Yokluğunu hissettik, bu kez yokluğunu hissetmesemde varlığına hasretim diyemiyecem
Bu lafimı çerçeveletecem
Sen yine de eğilme kanka.İşte sonunda olayı anlayan biri. Hele şükür şu pis dolandırıcının tuzağına düşmeyen biriyle karşılaştım. Önünüzde saygıyla eğiliyorum efendim.
Neden ki, nasıl bir sorun ile karşılaşabilirim?Sen yine de eğilme kanka.
Boşver.Neden ki, nasıl bir sorun ile karşılaşabilirim?
Bitmedi mi bu dizi
Müzikleri Dinle eminim beğenirsinizBitmedi mi bu dizi
Bitmedi mi bu dizi
Yorum yaparak isterim gerçekten beğendiklerini dürüstçe söyle amaYarın dinleyeceğim. Teker teker.
Ben dizi müziklerini oldum olası sevmişimdir. Hepsine batıktan sonra analizim yarın 20.00'de burda! Sakın kaçırma!Yorum yaparak isterim gerçekten beğendiklerini dürüstçe söyle ama
Eminim pek çoğunu seçersinBen dizi müziklerini oldum olası sevmişimdir. Hepsine batıktan sonra analizim yarın 20.00'de burda! Sakın kaçırma!