Ekranın Zirvesinin Yeni Bir Sahibi Olacak Mı?

.ss konudan bunu mu çıakrdın @pompy anlat arkadaşa pompycesini .ss

konuyu anladım hangi dizi hangi gün ne kadar uzun süre liderlikte oynaşmış ? konunun özü bu ama ben değişik varyasyonlar deniyorum bir nurbanu resmi görene kadar
)

Başlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım.
Ama emeklerin için teşekkürler.

Çarşambaya gelen diziler böyle oluyor demek ki
4 sezonluk efsane Muhteşem Yüzyıldan sonra hangi dizi olacak merak ediyorum
artık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyim
1.si yeni reyting sistemi kalite düşmanı 2.si ağır totallerin sistemi olduğu için yeni sistemde birinciler sürekli değişir

Başlıkla konu alakalı da işleyiş yanlış gibi

artık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyim
1.si yeni reyting sistemi kalite düşmanı 2.si ağır totallerin sistemi olduğu için yeni sistemde birinciler sürekli değişir
İşte kalite düşmanı olduğu için Muhteşem izleniyor

nesini kuramadın
açıkaldık ya çarşamba günü son 8 yılın en istikrarlı günü 1.si bellii izleyicinin gözü @destere nin foklarına kaçmiyi
ayrıca my e yd yayınlandıkları dönemin ziredeki işleri oyuncuları olsun,konuşulması,yapımcısına-kanalına kazandırması falan

my yi geçen bir dizi olsa karagalar bile güler hatta pensilvanyadan feto amca güler biz bile duyarız buradan

o 2 seneye biter
ayrıca kösem dizisi gelrise meryem tozunu attırır onun

kösemin yoları taşlı

aksak timur menopoza girmiş
)

Tüm kalitesiz diziler TNS'de izleniyor işte Karagül hariç o da istisna

BBS kaliteli izlenmiyor, Sevdaluk ultra kaliteli izlenmiyor, Kayıp Şehir ultra kaliteliydi o da çok şükür izlenmedi
insanlara artık dramalardan ve aile dizilerindne gına geldi ancak çok iyi-kaliteli olanlar tutabilir ya da küçük gelin gibi direkt d grubu izleyiciye odaklananlar
sevdaluk da malesef onlardan biri değil

bihter taytları daha iyidir
avrupa yakası my ya da yaprak dökümü ka uzun süre egemenlik kuramadı malesef

meryemin girmesine daha çok var meryem menopoza girene kadar kimbilir meryeme kimler ....

neyse konuya dönelim yani kösemin çekilip çekilmeyeceği yılan hikayesine dönebilir şu anda net olan bişey varki o da tahtın yeni sahibi kurt seyit shura olacak gibi