Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

Aga bizim dizinin kemik iskeleti var onlar diziyi izlemekten vaz geçmiyorlar. Ama amaç eski izleyicileri kazanmak bir ara 6 reytinge kadar yükseldik diye hatırlıyorum.
Ne 6'sı aga :D 4'ü geçemedik ki şimdiye kadar..Dediğin gibi bırakmayıp izleyen bir kitle var ama geçen sezon 3'ten inmiyorduk o izleyiciyi tekrar diziye çekmek lazım ama bölümler 2.sezonun tadında değil ki nasıl olacak o iş

Aga belki anliklarda olabilir mi :( bir ara samanyolu dizileri toplu olarak çok iyi gidiyordu.
Aga şimdi 4.67 aldığımız bölümün fragmanına bakınca hatırladım anlıklarda 1.liğe yükselmişti o bölüm bulabilirsem o günün reyting konusunu da atacam şimdi

4.67 aldığımız bölümün fragmanı

Aga şimdi 4.67 aldığımız bölümün fragmanına bakınca hatırladım anlıklarda 1.liğe yükselmişti o bölüm bulabilirsem o günün reyting konusunu da atacam şimdi

4.67 aldığımız bölümün fragmanı
Aga fragman güzelmiş ondan yükselmişiz :) aslında geçen haftaki fragman da iyiydi.

Fragman süper hazırlanmış gerçekten çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.
Bayrak şeklinde yakılan ateş ortasında Neşet ve adamları,müthiş bir bölüm olacak

W66Mmq.png

İnşallah ölürler :) yok aga daha izlemedim ama düşünüyorum izlemeyi :) millet olumlu eleştiri yapmış üç dört bölüm daha oynasın toplu izlemeyi düşünüyorum.
Ben sanmıyorum öleceklerini aga,bende dün izleyemedim diziyi bu akşam 22.30'da TRT 1'de tekrarı varmış izleyecem inşallah