Seksenler'in ab'yi alması daha yüksek ihtimal. Bakalım Çalıkuşu ne yapacak bu anlıkta?totalde biü abde seksenler yada çalıkuşu bence
Seksenler'in ab'yi alması daha yüksek ihtimal. Bakalım Çalıkuşu ne yapacak bu anlıkta?totalde biü abde seksenler yada çalıkuşu bence
geçen hafta aralarında çokta fark yoktu belli olmaz bence aaa starda ki film bile alabilir bence 3 ünden biri alır...Seksenler'in ab'yi alması daha yüksek ihtimal. Bakalım Çalıkuşu ne yapacak bu anlıkta?
Ama Çalıkuşu değil.Benim Için Üzülme Ve Kaçak Aynı Anda Reklamlar Dalar. @Bully , @yıldırım kesik ....
Bu çalıkuşuya yararBenim Için Üzülme Ve Kaçak Aynı Anda Reklamlar Dalar. @Bully , @yıldırım kesik ....
Star'daki film zirveyi alamaz bence. Anlıklarda bir kez 6 gördü.geçen hafta aralarında çokta fark yoktu belli olmaz bence aaa starda ki film bile alabilir bence 3 ünden biri alır...
Geçen hafta tuncel kurtizin filmide neredeyse aynı oranları almıştı ve ab de zirvedeydiStar'daki film zirveyi alamaz bence. Anlıklarda bir kez 6 gördü.
Bu film alamaz öyle hissediyorum.Geçen hafta tuncel kurtizin filmide neredeyse aynı oranları almıştı ve ab de zirvedeydi
O zaman geriye 2 seçenek kalıyorBu film alamaz öyle hissediyorum.
İnşallah iyi gider. Starda pt 2 de iyi gitmesinin nedeni aramızda kalsındı ama bakalım çd ın ardından nasıl gidecek?BHUV başlamış.
İnşallah iyi gider. Starda pt 2 de iyi gitmesinin nedeni aramızda kalsındı ama bakalım çd ın ardından nasıl gidecek?
BHUV en iyi oranları starda alırdı bence başka kanalda starda aldığı oranları alamaz ama inş yanılıyorumdur..ÇD'nin değil FOX Ana Haber'in ardından yayınlanacak.