21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

ÇALIKUŞU 1 DK SONRA KANAL D DE:oley:

Çalıkuşu 22.01 başladı:D

ve muhteşem jenerik çalıkuşu allahım bu müzik beni alıp uzak diyarlara götürüyor.🙂

ve güzeller güzeli fahriye evcen feride ve kibarcık kamran:D

Çalıkuşu cinayeti 2 ye katlar:oley:çalıkuşu:oley:çalıkuşu:oley:çalıkuşu:oley:

Annemle ilgili en belirgin hatıram kayısı ve helvadan ibaretti...kayısı ve helva
+++++++++++++++
Kamran hakikatte seni seviyor olabilmem için çayını tek şekerli içtiğini,mevsimlerden en çok sonbaharı sevdiğini,sağ serçe parmagının sol serçe parmağından daha uzun olduğunu,sinirlendiğinde iki kaşının arasında beliren o ince çizgiyi,en sevdiğin kelimenin umut olduğunu...Kamran hakikatte seni seviyor olabilmem için benim bütün bunları biliyor olmam lazım...🙂

Son düzenleme:
21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) SHOW: 7.77 2) STAR: 5.63 3) TRT1: 5.26 4) SMNYL TV: 5.09 5) ATV: 3.19

Benim İçin Üzülme coşanze yapmış valla. :D

Seksenler iyi gitmiş ama TNS'de düşük gider gibi.

Benim İçin Üzülme çok iyi gitmiş ama tns'de zirveyi Kaçak alır.. :) Seksenler ab'de zirveyi alır belki yarın. :)

Bence yarın zirvede olan dizi Benim İçin Üzülme olacak gibi geliyor bunu SBT'ye bakarak söylemiyorum ama içime öyle doğuyor.

Benim İçin Üzülme'nin Salı gününe ambargo koyacağını kim tahmin ederdi? :X Kaçak düşük gidiyor ama tns'de sonuçlar yakın gelir. Zirveyi kestiremiyorum gibi artık. :)

dizlerin nerede anne dizlerine ihtiyacım var(feride)(çalıkuşu)
feride ağlıyor ve feride ile bende ağlıyorum:T