21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Yanlış hamle yapıyor Kanal D. Sonlara doğru reklam vermeli.
Her saat başı reklama girmek zorunda ama artık. 21:00'dan önce reklama girecekti muhakkak. Maalesef bu dizi de umutsuz vaka çıktı. :(

Çalıkuşu ve Cinayet Tüm Kişiler'de yükselirler umarım..

Her saat başı reklama girmek zorunda ama artık. 21:00'dan önce reklama girecekti muhakkak. Maalesef bu dizi de umutsuz vaka çıktı. :(
Bence AB oranları iyi gelebilir. Total 4 aldığı sürece yeterli.

hep ondan anlıklara giremiyor kaliteden açıklığa kavuşturdum :)
:D

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) SHOW: 5.89 2) ATV: 5.8 3) STAR: 5.16 4) TRT1: 4.25 5) FOX: 3.66

Cinayet için üzgünüm kötü olmuş. :(

Cinayetin ilk anlığı umut vaad etti. Hatta Arka Sokakların ardından yayınlanan tekrarı da umut vaad etmişti ama bu da olmadı malesef. Son bir umut Arka Sokakların ardından yayınlanabilir.

Sevdaluk AB, Beni Böyle Sev AB, Güneşi Beklerken AB, Karagül Total. Ne konuşuyon hala. :D
Karagül izlemen ağır total olman için yeter. :A Ayrıca ben senin içini bilirim. Ab düşmanı seni. :( Sevdaluk bir bölüm ab oldu diye şımardın hemen bu hafta totale döner. :D

Cinayet arttı nihayet inşallah diğer anlıkta da 4 küsür alır. İyiymiş iyi izlerim netten ara ara. :)

Çocuklar Duymasın'ın son kısmı çok duygusaldı, ağladım. :T @xBUGRAx Bu arada artık eski oyuncular dönecek. :)

Karagül izlemen ağır total olman için yeter. :A Ayrıca ben senin içini bilirim. Ab düşmanı seni. :( Sevdaluk bir bölüm ab oldu diye şımardın hemen bu hafta totale döner. :D
Karagül kadar başına taş düşsün Medcezir hariç izlediğin tüm dizilerden daha fazla reyting alıyor. :D Sevdaluk AB olacak görecen.

Karagül kadar başına taş düşsün Medcezir hariç izlediğin tüm dizilerden daha fazla reyting alıyor. :D Sevdaluk AB olacak görecen.
Karagül ab'de my'yi geçemiyor, gb ile de kapışıyor. Bir tek Galip ve İntikam'ı geçebiliyor işte. :D Sevdaluk sen izlediğin sürece ab olamaz. :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco