21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Geçen hafta ilk anlıkta yoktu iyi başlamış. :)
Geçen hafta özetli başladığı söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. (b)

önemli olan bir yerden baslamak gerisi kendi gelir :D
1.bölümden başlamadığım bir diziyi izleyemem ben. Öyle bir huyum var işte. :D Her şeye en baştan başlamayı severim. Mesela bir diziyi izleyecem. Başını kaçırdım mı bitmiştir o iş. İzlemem o gün. :D

1.bölümden başlamadığım bir diziyi izleyemem ben. Öyle bir huyum var işte. :D Her şeye en baştan başlamayı severim. Mesela bir diziyi izleyecem. Başını kaçırdım mı bitmiştir o iş. İzlemem o gün. :D

huyun kurusun cok kötü bir huy :D

Cinayet reklama girmiş mutfaktayken. :D

Yeni bölümü 3 reytingle başlamış o halde geçen hafta. :)

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.4 2) SMNYL TV: 5.62 3) FOX: 4.06 4) ATV: 3.94 5) KANALD: 3.28

Düşmüş bu anlık. Aslında fena gitmiyor dizi güzel dizi yani.

Entelköy Efeköy'e karşı uçmuş boşlukta doğal olarak. Cinayet düşmüş ama reklamlı mı değil mi bilmiyoruz..

Bence Cinayet düşüş yaşarsa bugüne Arka Sokaklar gelmeli. Ardından da Cinayet yayınlanmalı.

İkisi de polisiye. Cinayet geçen hafta Arka Sokakların ardından çok iyi gitti tekrarda. :)

°°°mobil mesaj°°°

Bence Cinayet düşüş yaşarsa bugüne Arka Sokaklar gelmeli. Ardından da Cinayet yayınlanmalı.

İkisi de polisiye. Cinayet geçen hafta Arka Sokakların ardından çok iyi gitti tekrarda. :)

°°°mobil mesaj°°°
Arka Sokaklar Salı'ya gelse günü totalde zirvede tamamlar zaten. Ama bence Çalıkuşu ve Cinayet Cumartesi'ye gitsinler orada AB oranları yükselebilir.