inanmıyorum beni affet uçanze yapmış
inanmıyorum beni affet uçanze yapmış
önemli olan bir yerden baslamak gerisi kendi gelirHiçbir şey anlamam kı izlesem?
Geçen hafta özetli başladığı söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.Geçen hafta ilk anlıkta yoktu iyi başlamış.
1.bölümden başlamadığım bir diziyi izleyemem ben. Öyle bir huyum var işte. Her şeye en baştan başlamayı severim. Mesela bir diziyi izleyecem. Başını kaçırdım mı bitmiştir o iş. İzlemem o gün.önemli olan bir yerden baslamak gerisi kendi gelir
Geçen hafta özetli başladığı söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
1.bölümden başlamadığım bir diziyi izleyemem ben. Öyle bir huyum var işte. Her şeye en baştan başlamayı severim. Mesela bir diziyi izleyecem. Başını kaçırdım mı bitmiştir o iş. İzlemem o gün.
Her insanın vardır takıntıları işte ne yaparsın?huyun kurusun cok kötü bir huy
Yeni bölümü 3 reytingle başlamış o halde geçen hafta.Geçen hafta özetli başladığı söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
1.bölümden başlamadığım bir diziyi izleyemem ben. Öyle bir huyum var işte. Her şeye en baştan başlamayı severim. Mesela bir diziyi izleyecem. Başını kaçırdım mı bitmiştir o iş. İzlemem o gün.
İşte şimdi dizi için kader anı. Reklamlı iyi giderse tutmuş demektir.Cinayet reklama girmiş mutfaktayken.
Sanırım reklamsızdı.Entelköy Efeköy'e karşı uçmuş boşlukta doğal olarak. Cinayet düşmüş ama reklamlı mı değil mi bilmiyoruz..
Yok özet vermedi direk başladı.özet verdi mi?
Kanal D hata yaptı. Bu boş güne iddialı bir yapım koyarak iki grupta da zirveye oynayabilirdi..Sanırım reklamsızdı.
Yok özet vermedi direk başladı.
Arkadaşım HoşgeldinKanal D hata yaptı. Bu boş güne iddialı bir yapım koyarak iki grupta da zirveye oynayabilirdi..
Arkadaşım Hoşgeldin Perşembe pt-2'de çok iyi gidiyor ama Salı günü de iki grupta da zirveye oynayabilir. Kurt Seyit ve Şura gelmeden Salı gününe çözüm bulmaları şart bence..Arkadaşım Hoşgeldin
Arka Sokaklar Salı'ya gelse günü totalde zirvede tamamlar zaten. Ama bence Çalıkuşu ve Cinayet Cumartesi'ye gitsinler orada AB oranları yükselebilir.Bence Cinayet düşüş yaşarsa bugüne Arka Sokaklar gelmeli. Ardından da Cinayet yayınlanmalı.
İkisi de polisiye. Cinayet geçen hafta Arka Sokakların ardından çok iyi gitti tekrarda.
°°°mobil mesaj°°°
Bence de yerinde kalmalı Vadiyi geçer bu hafta AB deArkadaşım Hoşgeldin Perşembe pt-2'de çok iyi gidiyor ama Salı günü de iki grupta da zirveye oynayabilir. Kurt Seyit ve Şura gelmeden Salı gününe çözüm bulmaları şart bence..