Her saat başı reklama girmek zorunda ama artık. 21:00'dan önce reklama girecekti muhakkak. Maalesef bu dizi de umutsuz vaka çıktı.Yanlış hamle yapıyor Kanal D. Sonlara doğru reklam vermeli.
Her saat başı reklama girmek zorunda ama artık. 21:00'dan önce reklama girecekti muhakkak. Maalesef bu dizi de umutsuz vaka çıktı.Yanlış hamle yapıyor Kanal D. Sonlara doğru reklam vermeli.
Bence AB oranları iyi gelebilir. Total 4 aldığı sürece yeterli.Her saat başı reklama girmek zorunda ama artık. 21:00'dan önce reklama girecekti muhakkak. Maalesef bu dizi de umutsuz vaka çıktı.
hep ondan anlıklara giremiyor kaliteden açıklığa kavuşturdum
Ben netten izliyorum be.Diziyi izlediğin gibi düşürdün.
Sen ağır totalsin. Ab dizileri neyine senin?Ben netten izliyorum be.
Karagül izlemen ağır total olman için yeter. Ayrıca ben senin içini bilirim. Ab düşmanı seni. Sevdaluk bir bölüm ab oldu diye şımardın hemen bu hafta totale döner.Sevdaluk AB, Beni Böyle Sev AB, Güneşi Beklerken AB, Karagül Total. Ne konuşuyon hala.
Karagül kadar başına taş düşsün Medcezir hariç izlediğin tüm dizilerden daha fazla reyting alıyor. Sevdaluk AB olacak görecen.Karagül izlemen ağır total olman için yeter. Ayrıca ben senin içini bilirim. Ab düşmanı seni. Sevdaluk bir bölüm ab oldu diye şımardın hemen bu hafta totale döner.
Karagül ab'de my'yi geçemiyor, gb ile de kapışıyor. Bir tek Galip ve İntikam'ı geçebiliyor işte. Sevdaluk sen izlediğin sürece ab olamaz.Karagül kadar başına taş düşsün Medcezir hariç izlediğin tüm dizilerden daha fazla reyting alıyor. Sevdaluk AB olacak görecen.