Ne 6'sı agaAga bizim dizinin kemik iskeleti var onlar diziyi izlemekten vaz geçmiyorlar. Ama amaç eski izleyicileri kazanmak bir ara 6 reytinge kadar yükseldik diye hatırlıyorum.
Ne 6'sı agaAga bizim dizinin kemik iskeleti var onlar diziyi izlemekten vaz geçmiyorlar. Ama amaç eski izleyicileri kazanmak bir ara 6 reytinge kadar yükseldik diye hatırlıyorum.
Aga şimdi geçen sezon 5 i geçmedik mi 😱Ne 6'sı aga4'ü geçemedik ki şimdiye kadar..Dediğin gibi bırakmayıp izleyen bir kitle var ama geçen sezon 3'ten inmiyorduk o izleyiciyi tekrar diziye çekmek lazım ama bölümler 2.sezonun tadında değil ki nasıl olacak o iş
Baktım forumdaki tüm bölümlerin reytinglerinin olduğu tabloya aga en fazla 4.67 almışız zaten 3-4 kere 4'ü geçebilmişizAga şimdi geçen sezon 5 i geçmedik mi 😱
Aga belki anliklarda olabilir miBaktım forumdaki tüm bölümlerin reytinglerinin olduğu tabloya aga en fazla 4.67 almışız zaten 3-4 kere 4'ü geçebilmişiz
Aga şimdi 4.67 aldığımız bölümün fragmanına bakınca hatırladım anlıklarda 1.liğe yükselmişti o bölüm bulabilirsem o günün reyting konusunu da atacam şimdiAga belki anliklarda olabilir mibir ara samanyolu dizileri toplu olarak çok iyi gidiyordu.
Aga fragman güzelmiş ondan yükselmişizAga şimdi 4.67 aldığımız bölümün fragmanına bakınca hatırladım anlıklarda 1.liğe yükselmişti o bölüm bulabilirsem o günün reyting konusunu da atacam şimdi
4.67 aldığımız bölümün fragmanı
Aga bak buldum anlıkları aşağıya in görürsün https://fav10.net/forum/threads/21-ocak-2014-salı-reyting-sonuçları.210414/page-7Aga fragman güzelmiş ondan yükselmişizaslında geçen haftaki fragman da iyiydi.
Fragman süper hazırlanmış gerçekten çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.Müthiş bir bölüm geliyor @papuleoo
http://www.kure.tv/izle/nizama-adanmis-ruhlar-87-bolum-sali-fragman
Bayrak şeklinde yakılan ateş ortasında Neşet ve adamları,müthiş bir bölüm olacakFragman süper hazırlanmış gerçekten çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.
Aga umarım bu sefer ölürler de bizde biraz şaşırırızBayrak şeklinde yakılan ateş ortasında Neşet ve adamları,müthiş bir bölüm olacak
![]()
Yok aga ölmezler hiç ümitlenmeAga umarım bu sefer ölürler de bizde biraz şaşırırız![]()
İnşallah ölürlerYok aga ölmezler hiç ümitlenmeDiriliş Ertuğrul dizisi için ne diyorsun aga izledin mi dün akşam ?
Ben sanmıyorum öleceklerini aga,bende dün izleyemedim diziyi bu akşam 22.30'da TRT 1'de tekrarı varmış izleyecem inşallahİnşallah ölürleryok aga daha izlemedim ama düşünüyorum izlemeyi
millet olumlu eleştiri yapmış üç dört bölüm daha oynasın toplu izlemeyi düşünüyorum.
Ben bu gün reaksiyona bakarım büyük ihtimalle.Ben sanmıyorum öleceklerini aga,bende dün izleyemedim diziyi bu akşam 22.30'da TRT 1'de tekrarı varmış izleyecem inşallah
İnşallah aga öyle olur zaten fragman çok güzeldiAga bu hafta Ekip 1 reytinglerde sanki bir patlama yacapakmış gibi geliyor bana @papuleoo
Fragman diğer bölümlerin fragmanına göre daha fazla izlenmiş küre.tv'de daha cumartesi olmasına rağmenİnşallah aga öyle olur zaten fragman çok güzeldi![]()
Evet aga inşallah reytingler de aynı şekilde artar.Fragman diğer bölümlerin fragmanına göre daha fazla izlenmiş küre.tv'de daha cumartesi olmasına rağmen
İnşallah agaEvet aga inşallah reytingler de aynı şekilde artar.