Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

2.sezonun her bölümü dopdoluydu aga bir izle bak Şefkat Tepe'nin 4.sezonundan çok daha güzeldir bence,ama bu sezon o tadı alamıyorum ben
Bir ara bakmaya çalışırım aga. Ama şefkat tepe kadar olacağını düşünmüyorum. Şefkat tepe 4.sezonu çok iyiydi ben çok beğenmiştim.

Bir ara bakmaya çalışırım aga. Ama şefkat tepe kadar olacağını düşünmüyorum. Şefkat tepe 4.sezonu çok iyiydi ben çok beğenmiştim.
Aga 4.sezon ilk 15 bölüm dışında vasatın altındaydı 3.sezonu izle Şefkat Tepe'nin en efsane sezonudur izlemediysen

Aga 4.sezon ilk 15 bölüm dışında vasatın altındaydı 3.sezonu izle Şefkat Tepe'nin en efsane sezonudur izlemediysen
Aga ben şefkat tepenin bütün bölümlerini izledim :) dizi başladığından beri devamlı izliyorum ama bana 4.sezon daha iyi geldi belki benim istediğim tarz olduğu için bana öyle gelmiş sonuçta herkesin tarzı farklı ama senin için bir ara ekip 1 izlerim yinede.

Aga ben şefkat tepenin bütün bölümlerini izledim :) dizi başladığından beri devamlı izliyorum ama bana 4.sezon daha iyi geldi belki benim istediğim tarz olduğu için bana öyle gelmiş sonuçta herkesin tarzı farklı ama senin için bir ara ekip 1 izlerim yinede.
İzle aga Ekip 1'in de bu sezonun ilk 3 bölümü dışında çok vasat gidiyor

İzle aga Ekip 1'in de bu sezonun ilk 3 bölümü dışında çok vasat gidiyor
Ekip 1 ilk sezonu arada bazı bölümleri izlemiştim iyiydi. Akifin elif adında bir sevdiği vardı herhalde öldü o. Ayrıca kardeşi ilker de ona düşmandı gerçi kardeş olduklarını da bilmiyorlardı bunlar nasıl oldu sırf bunlar için bile izlemeyi düşünüyorum ama kısmet olursa temmuzdan sonra.

Ekip 1 ilk sezonu arada bazı bölümleri izlemiştim iyiydi. Akifin elif adında bir sevdiği vardı herhalde öldü o. Ayrıca kardeşi ilker de ona düşmandı gerçi kardeş olduklarını da bilmiyorlardı bunlar nasıl oldu sırf bunlar için bile izlemeyi düşünüyorum ama kısmet olursa temmuzdan sonra.
Aga o dediğin işler ilk sezonun son 2-3 bölümünde çözülüyor zaten

İste istediğim gibi bir bolum geliyor müthiş olacak ağa ben telefondayimda sungurlarin 2.fragmaninida paylaşabilir misin

Aga fragman gerçekten süper olmuş :) akif geri dönüyor.

Aga fragmanı attım.​
Sağol ağa paylastigin icin önemli olan bakalim yuzu ne zaman acilacak

Aga fragman gerçekten süper olmuş :) akif geri dönüyor.

Aga fragmanı attım.​
Sağol ağa paylastigin icin önemli olan bakalim yuzu ne zaman acilacak
Valla aga ayşegül suphelendi yakında açılır gibi. Ama o patlamadan nasıl kurtuldu onu nasıl verecekler düşünüyorum ama bulamıyorum 😕

Valla aga ayşegül suphelendi yakında açılır gibi. Ama o patlamadan nasıl kurtuldu onu nasıl verecekler düşünüyorum ama bulamıyorum 😕
Aga inşallah bu konuyu da cevapsiz birakmazlar sezon finalinde Ayşegül ile reisin ordan hala nasil kurtarildigini gostermediler

Aga inşallah bu konuyu da cevapsiz birakmazlar sezon finalinde Ayşegül ile reisin ordan hala nasil kurtarildigini gostermediler
Aga inşallah gösterirler. Sonuçta önemli bir oyuncu akif. Birde televizyon da fragman sonunda akif yerine yusufun resmi var.

90.bölümden erman bacak bu bölüm diziden ayrılacak

10885116_1592645827615101_1266974467899056702_n.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs