Keith Long
Favori Üye
başka şeyle ilgileniyordum @DosiBjk konularına iyi gelenim ama bu sene Fener ile enerjim tuttu fakat geçen emreemeu kırdı o zinciri :/ belki artık olmaz
başka şeyle ilgileniyordum @DosiBjk konularına iyi gelenim ama bu sene Fener ile enerjim tuttu fakat geçen emreemeu kırdı o zinciri :/ belki artık olmaz
@DarkLegenD ile konuyu yine mahvettiniz. Fenerbahçe taraftarı olarak sessiz sessiz duruyoruz ama sanırım bizim de sahneye çıkmamızın vakti geliyor. @Gerekli24 gibi olun, @Tolstoyevski gibi olun, centilmen olun.Frankfurt, zayıf rakibine acımayacaktır..
şu anda ülke puanına ihtiyacımız varHer zamanki gibi kadim dostum..
ülke puanındayız yerlerdeyiz uefa konferans liginde oynamak isiyorsa bir o ligte oynamamız eksik olur@DarkLegenD ile konuyu yine mahvettiniz. Fenerbahçe taraftarı olarak sessiz sessiz duruyoruz ama sanırım bizim de sahneye çıkmamızın vakti geliyor. @Gerekli24 gibi olun, @Tolstoyevski gibi olun, centilmen olun.
Ben istiyorum ki Fenerbahçe gruptan çıksın en az çeyrek final görsün böyle potansiyeli var bence. Galatasaray gruptan dolayı emin değilim ama onlarda bence en kötü 3. olurlar konferansa gider. Oraya giderse Galatasaray da iş yapar.@DarkLegenD ile konuyu yine mahvettiniz. Fenerbahçe taraftarı olarak sessiz sessiz duruyoruz ama sanırım bizim de sahneye çıkmamızın vakti geliyor. @Gerekli24 gibi olun, @Tolstoyevski gibi olun, centilmen olun.
@Araf inanma bu adama. Fenerbahçe daha fazla maç yapsın ki ligdeki performansı etkilensin istiyor.Ben istiyorum ki Fenerbahçe gruptan çıksın en az çeyrek final görsün böyle potansiyeli var bence. Galatasaray gruptan dolayı emin değilim ama onlarda bence en kötü 3. olurlar konferansa gider. Oraya giderse Galatasaray da iş yapar.
şu anda ülke puanına ihtiyacımız var
------
ülke puanındayız yerlerdeyiz uefa konferans liginde oynamak isiyorsa bir o ligte oynamamız eksik olur
İki mantıklı yorum.Ben istiyorum ki Fenerbahçe gruptan çıksın en az çeyrek final görsün böyle potansiyeli var bence. Galatasaray gruptan dolayı emin değilim ama onlarda bence en kötü 3. olurlar konferansa gider. Oraya giderse Galatasaray da iş yapar.
@Gerekli24 şov yapıyor işte sanki bilmiyoruz..@Araf inanma bu adama. Fenerbahçe daha fazla maç yapsın ki ligdeki performansı etkilensin istiyor.
önelemedewn katılabiirmiyiz katılamayız şampiyonlar ligine o yüzden uefa avrupa ligi şampiyonu olmak lazım @Maskeli Fedai@Gerekli24 şov yapıyor işte sanki bilmiyoruz..
@Araf inanma bu adama. Fenerbahçe daha fazla maç yapsın ki ligdeki performansı etkilensin istiyor.
Cidden bu performanslar olsun isterim ama lig durumunda yorulmak da niyetim değildi ama iyi fikir@Gerekli24 şov yapıyor işte sanki bilmiyoruz..
@Araf inanma bu adama. Fenerbahçe daha fazla maç yapsın ki ligdeki performansı etkilensin istiyor.
En azından @Gerekli24 ne Dark, ne de Maskeli.@Gerekli24 şov yapıyor işte sanki bilmiyoruz..
Virgüllerden belli.İlk 11
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Etiketi senden aldım @Araf
Saniyesinde paylaştım nerdeyse şansa denk geldi, sen de hızlıymışsınVirgüllerden belli.
İlk 11'i ben de paylaştım aslında ama yorumlar birleştiği için sildim. Yorum birleşmesi, yoruma iticilik katıyor.