Eintracht Frankurt - Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi 21-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Rossi oyundan çıkmalı, yerine Berisha girmeli. Valencia zaten kanat gibi oynuyor. Mert Hakan çıkıp, yerine Meyer girmeli. Mesut çıkmamalı, çıkacaksa da oyundan düştüğü zaman çıkmalı ve oyuna Pelkas girmeli. Pelkas'ı oyuna almak da yeni sakatlıktan çıktığı için riskli. Valencia ile Mesut oyundan düşmedikçe çıkmamalı. Ferdi oyundan çıkmalı ve Muhammed oyuna girmeli, Muhammed de zaten oyuna hareketlilik katacaktır.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Çok iyi oynuyoruz, işte izlemek istediğimiz Fenerbahçe bu! Gol atıp çekilmedik, aksine baskı yapıp gol pozisyonu kovaladık. Savunmada da çok iyi bir oyun ortaya koyuyoruz ama tabii çok derin bir boşluk verip gol de yiyebiliyoruz, orası ayrı konu. Rossi'nin ilk bulduğu pozisyonda nefis bir şekilde sarkıp gol atsa ilk dakikalarda rakip o an dağılabilirdi ama olmadı. Çok basit bir şekilde vurdu, gol olmadı

Valencia çok ciddi efor sarf ediyor, mücadele ediyor. Mesut da aynı şekilde çok iyi. Stoperlerimiz çok iyi mücadele ediyor. Umarım Valencia ile Mesut'u çıkarmaz ikinci yarıda hoca, ikisinin çıkması demek hücumun azalması demek. Şu anda iyiyiz, belki ikinci yarıda yapılacak değişiklikler daha da etkiler oyunu. Oyunumuz iyi ama bitiriciliğimiz daha iyi olmalı, savunmada da açık vermemeliyiz.
avrupada kalecinin asisti olabilir

• İlginç
Reactions: Araf
Bjk ve Gs maçlarınada baktım, bir sorun yaşamadım. İnternet hızıda önemlidir. @Araf 8 gün ardına iademi alabildim bu arada.

• Beğendim
Reactions: Araf
Bjk ve Gs maçlarınada baktım, bir sorun yaşamadım. İnternet hızıda önemlidir. @Araf 8 gün ardına iademi alabildim bu arada.
Aynen, internet hızı da etkilidir ama bunda da sitenin etkisi de var oluyor. Sonuç olarak sitenin altyapısı iyiyse, internetin kötü olsa da bir şekilde kaliteli yayın vermeye devam eder.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Maça bakmıyorum ama anlaşılan pek pas futbolu oynanmıyor istatistiklerde Fenerbahçe yüzde 68 Frankurt yüzde 73 yazıyor pas isabetinde.

Ah be Pelkas, 90+'da kaçar mı o penaltı. Keşke 2 aydır oynamayan Pelkas'ın yerine Gustavo kullansaydı penaltıyı. :(
Penaltı mı kaçmış vah vah uğursuz geldik be
------

Deplasmanda beraberlik kötü sonuç değil bence. Çünkü rakip de kötü değil. Anladığım kadarıyla şansızlıklar da olmuş.

VAR iki türlü çalıştı adımıza ama çıkan kararlar doğruydu.
İkinci yarı iyi değildi ve Victor çok geç oyuncu değiştirdi...

Ama herşey bir yana Pelkas atsaydın şimdi başka şeyler konuşuyorduk...

Üzüldüm çünkü bu maçın hakkı bu değildi.

Ne diyelim sağlık olsun.

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Penaltı mı kaçmış vah vah uğursuz geldik be
------

Deplasmanda beraberlik kötü sonuç değil bence. Çünkü rakip de kötü değil. Anladığım kadarıyla şansızlıklar da olmuş.
galatasarayla olynarsa kaleci kendi kalesine atar bize kaleci asist yapar

Fenerbahçe ikinci yarıda tempoyu düşürdü ve ne zaman tempoyu düşürsek gol pozisyonu bulmakta zorlanıyoruz. Mesut ile Valencia da oyundan düştü ve çıktı. İkisi oyundan düşüp çıkmasa şu anda başka olurduk. İkinci yarıdaki en kritik pozisyon, Rossi'nin pozisyonunda Pelkas'ın karşı karşıya kalıp gol pozisyonu üretmesi ve kalecinin penaltıya sebebiyet vermesi, Pelkas'ın da daha sonra o penaltıyı kaçırması, Berisha'nın da gol atması. Pelkas'ın kendisini baskı altında hissettiğinden midir, kalecinin doğru yeri tahmin ettiğinden midir nedir o penaltı gol olmadı, zaten Berisha'nın attığı gol de gol değildi. Berisha penaltı vuruşundan önce öne çıkıp golü atıyor ve hevesimizi kursağımızda bırakıyor.

Trajediye bak be. Fenerlilerin yerinde olmayı hiç istemem. Vallahi şu halime şükür ettin. Bugün yüzümüz gülmeyecek derken son anda Berisha imdadımıza yetişti.

Sondaki kavgada Mert Hakan gider yapayım derken ufak bir gumbuz yedi. Rüzgardan başka bir şey değil bunlar. Orada Volkan Demirel olacaktı ki...

Mesut her maç çıkar diye bir madde mi var?
Pelkas senin bu gereksiz kendini öne atışların da aşırı sinir bozucu bu da sana ders olsun.

• Beğendim
Sivasspor maçında Altay maç kaybettirdi, bu maçta da Pelkas. Altay penaltıya sebebiyet vermese, Pelkas penaltıyı gole çevirse, şu anda galibiyet serimizi sürdürüyor olurduk.

• Üzücü