Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmelTebrikler adaşım, seviliyorsun@EFE UYSAL
Dünyanın en komik videosunu en ponçik liderini hediye ediyorum sana kıskananlar çatlasın![]()
Çok teşekkür ederim knkTebrikler @EFE UYSAL güzel ve saygın mesajlara![]()
Çok teşekkürler melunda hediyem çok aşalayıcı.sss
Teşekkürler abla@EFE UYSAL nice mesajlara efe tebrik ederim![]()
Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmel![]()
Çok teşekkür ederim knk
Teşekkürler abla![]()
Abla ne demek kırılsamda olur böyle şeyler arada sen canını sıkma gelir geçer
Abla ne demek kırılsamda olur böyle şeyler arada sen canını sıkma gelir geçer![]()
Çok teşekkürler krdşm hediyem mükemmel kendisini özledimTebrikler @EFE UYSAL nice mesajlaraAl bu da hediyen özlemişsindir onu şimdi
![]()
Ne diyor burada hepsini tekeer tekeer göndereceğim mi?![]()
ronaldodamı şey kimi sevsek şey çkıyor yaa 😱😱😱Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmel![]()
Çok teşekkür ederim knk
Teşekkürler abla![]()
konudaki 43. mesaja bak anlarsınronaldodamı şey kimi sevsek şey çkıyor yaa 😱😱😱
Yok öyle birşey Ronaldonun arkadaşı o adam Ronaldo çapkın bir erkek normalde kızlara beğeni atan mention atan falanronaldodamı şey kimi sevsek şey çkıyor yaa 😱😱😱
al sanaYok öyle birşey Ronaldonun arkadaşı o adam Ronaldo çapkın bir erkek normalde kızlara beğeni atan mention atan falan![]()
utanmasa ortalık hyerde yapacaklar.ss
İkisinde 10 sene önceki foto Çiko oyunlara gelme
yürü git öteki foto geçen sene çekildi dahaİkisinde 10 sene önceki foto Çiko oyunlara gelme@Çiğdem-
İkisinde 10 sene önceki foto Çiko oyunlara gelme@Çiğdem-
Tarkanında vardı böyle fotoları 2.kez hayal kırıklığı yaşadım ayoll
destere sevinmiş bu olaya diyor ki hem hogatha bana kaldı hem ronaldoTarkanında vardı böyle fotoları 2.kez hayal kırıklığı yaşadım ayoll![]()
![]()
![]()