Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmelTebrikler adaşım, seviliyorsun @EFE UYSAL
Dünyanın en komik videosunu en ponçik liderini hediye ediyorum sana kıskananlar çatlasın
Çok teşekkür ederim knkTebrikler @EFE UYSAL güzel ve saygın mesajlara
Çok teşekkürler melunda hediyem çok aşalayıcı.sss
Teşekkürler abla@EFE UYSAL nice mesajlara efe tebrik ederim
Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmel
Çok teşekkür ederim knk
Teşekkürler abla
Abla ne demek kırılsamda olur böyle şeyler arada sen canını sıkma gelir geçer
Abla ne demek kırılsamda olur böyle şeyler arada sen canını sıkma gelir geçer
Çok teşekkürler krdşm hediyem mükemmel kendisini özledim Teker teker gidecekler diyoduTebrikler @EFE UYSAL nice mesajlara Al bu da hediyen özlemişsindir onu şimdi
Ne diyor burada hepsini tekeer tekeer göndereceğim mi?
ronaldodamı şey kimi sevsek şey çkıyor yaa 😱😱😱Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmel
Çok teşekkür ederim knk
Teşekkürler abla
konudaki 43. mesaja bak anlarsınronaldodamı şey kimi sevsek şey çkıyor yaa 😱😱😱
Yok öyle birşey Ronaldonun arkadaşı o adam Ronaldo çapkın bir erkek normalde kızlara beğeni atan mention atan falanronaldodamı şey kimi sevsek şey çkıyor yaa 😱😱😱
al sana @Çiğdem-Yok öyle birşey Ronaldonun arkadaşı o adam Ronaldo çapkın bir erkek normalde kızlara beğeni atan mention atan falan
utanmasa ortalık hyerde yapacaklar.ss
İkisinde 10 sene önceki foto Çiko oyunlara gelme @Çiğdem-
yürü git öteki foto geçen sene çekildi daha ayrıca 10 sene önce olsa nolacak sanki adamın tercihleri değişecekİkisinde 10 sene önceki foto Çiko oyunlara gelme @Çiğdem-
İkisinde 10 sene önceki foto Çiko oyunlara gelme @Çiğdem-
Tarkanında vardı böyle fotoları 2.kez hayal kırıklığı yaşadım ayoll
destere sevinmiş bu olaya diyor ki hem hogatha bana kaldı hem ronaldoTarkanında vardı böyle fotoları 2.kez hayal kırıklığı yaşadım ayoll