Oyuna gelme diyorum sana adam 23 24 yaşındayken daha aklı başında değilken bu fotonlar çekilmiş sana oyun kuruyo aklıncaTarkanında vardı böyle fotoları 2.kez hayal kırıklığı yaşadım ayoll
Oyuna gelme diyorum sana adam 23 24 yaşındayken daha aklı başında değilken bu fotonlar çekilmiş sana oyun kuruyo aklıncaTarkanında vardı böyle fotoları 2.kez hayal kırıklığı yaşadım ayoll
destere sevinmiş bu olaya diyor ki hem hogatha bana kaldı hem ronaldo
23 YASINDAYKENMİ ooo 10 yılı geçmiş ayoll yeni sandım bendeOyuna gelme diyorum sana adam 23 24 yaşındayken daha aklı başında değilken bu fotonlar çekilmiş sana oyun kuruyo aklınca
adamın kucağındaki fotosu geçen seneye ait sen de biliyorsun zati sen sapık sapık bakıyorsan birine o topik çıkar23 YASINDAYKENMİ ooo 10 yılı geçmiş ayoll yeni sandım bende
Adam bu kadınla çıktı ayrıldı23 YASINDAYKENMİ ooo 10 yılı geçmiş ayoll yeni sandım bende
adamın kucağındaki fotosu geçen seneye ait sen de biliyorsun zati sen sapık sapık bakıyorsan birine o topik çıkar
biriniz geçen yıl diyor birinizde 10 yıl öcne diyorOyuna gelme diyorum sana adam 23 24 yaşındayken daha aklı başında değilken bu fotonlar çekilmiş sana oyun kuruyo aklınca
Adamın Ronaldonun tipine baksana ve şimdiki haline baya fark yok mu sencebiriniz geçen yıl diyor birinizde 10 yıl öcne diyor
Adamın Ronaldonun tipine baksana ve şimdiki haline baya fark yok mu sence
aha bak haber aralk 2015 e aitbiriniz geçen yıl diyor birinizde 10 yıl öcne diyor
O iddiaydı bu gerçekaha bak haber aralk 2015 e ait
http://www.fanatik.com.tr/2015/12/04/cristiano-ronaldo-escinsel-iddiasi-635520
bu badr hari oğlan meryoşumu da çağırmıştı maçını izlemeye keşke gitseymiş belki sevgilisi ronaldoyla tanıştırırdı meryoşumu çiğdem çatlardı
ayol adam açıklayıp da çiğdem kılıklı hayranlarını mı kaybetsin neyse ben famous in love izlemeye gidiyorum çikinella sen de izle
TM iyice batırdın kendini Ronaldo antilerinin yaptığı bir haber bu çekememezlikayol adam açıklayıp da çiğdem kılıklı hayranlarını mı kaybetsin neyse ben famous in love izlemeye gidiyorum çikinella sen de izle
TM iyice batırdın kendini Ronaldo antilerinin yaptığı bir haber bu çekememezlik
Çekil git bencede ayoll batırdın gül gibi konumuayol adam açıklayıp da çiğdem kılıklı hayranlarını mı kaybetsin neyse ben famous in love izlemeye gidiyorum çikinella sen de izle
Bu adam yakışıklı adam mı gay olacakÇekil git bencede ayoll batırdın gül gibi konumu
aaa bu arada unutmusum sanada mustimden hediye vereyimBu adam yakışıklı adam mı gay olacak
Harika abla çok tşk ederim en sevdiğim parçalarından biridir iyi hatırlamışsınaaa bu arada unutmusum sanada mustimden hediye vereyim
ms zamanından hatırlıyorum en sevdiğin musti şarkılarındandı
Çok tşk ederim canım krdşm hediyemde mükemmel
Çok tşk ederim agaTebrikler @EFE UYSAL [emoji4] başarıların daim olsun.