EFE UYSAL 30.000'ler Kulübünde !

tebrikler dirilemeyen dizinin baş izleyicisi :D bu da hediyen sana ronaldo ve sevgilisini hediye ediyorum :X ronaldo da @vadikızı teyzem gibi sert erkek seviyormuş bunu anladık; @destere ve @Çiğdem- gibi barbie kıvamında erkeklere bakmıyormuş:A @Dosi @denizz19
kökökj.jpg

Tebrikler adaşım, seviliyorsun :) @EFE UYSAL

Dünyanın en komik videosunu en ponçik liderini hediye ediyorum sana kıskananlar çatlasın :Z :A

Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmel :Z :A
Tebrikler @EFE UYSAL güzel ve saygın mesajlara :)
Çok teşekkür ederim knk :D

tebrikler dirilemeyen dizinin baş izleyicisi :D bu da hediyen sana ronaldo ve sevgilisini hediye ediyorum :X ronaldo da @vadikızı teyzem gibi sert erkek seviyormuş bunu anladık; @destere ve @Çiğdem- gibi barbie kıvamında erkeklere bakmıyormuş:A @Dosi @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 55019
Çok teşekkürler melunda hediyem çok aşalayıcı.sss

@EFE UYSAL nice mesajlara efe tebrik ederim :)
Teşekkürler abla :)

Tebrikler @EFE UYSAL nice mesajlara :D Al bu da hediyen özlemişsindir onu şimdi :A

280520161037353111678.jpg

Ne diyor burada hepsini tekeer tekeer göndereceğim mi? :A

tebrikler dirilemeyen dizinin baş izleyicisi :D bu da hediyen sana ronaldo ve sevgilisini hediye ediyorum :X ronaldo da @vadikızı teyzem gibi sert erkek seviyormuş bunu anladık; @destere ve @Çiğdem- gibi barbie kıvamında erkeklere bakmıyormuş:A @Dosi @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 55019
Çok teşekkür ederim adaşım kardeşim hediyemde mükemmel :Z :A

Çok teşekkür ederim knk :D

Çok teşekkürler melunda hediyem çok aşalayıcı.sss

Teşekkürler abla :)
ronaldodamı şey kimi sevsek şey çkıyor yaa 😱😱😱