gitme ama ara verebilirsin bence neticede yaşlı başlı kadınsın azıcık dinlen
dAHA çok dosimosi senin gözünü çıkarır gibi o başgözde ama hayırlısı ;
Ruhum genç benim hiç yorulmam ben senin çenene yorulmuyorum da ben
foruma girmeyemi yorulcam
gitme ama ara verebilirsin bence neticede yaşlı başlı kadınsın azıcık dinlen
yaw ne kadar çekemeyen var forumda bizi anlamadımki kızla oğlan birbirini beğenmiş şey yapmak istiyor başgöz yapmak istiyor siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamadımgitme ama ara verebilirsin bence neticede yaşlı başlı kadınsın azıcık dinlen
yok la bunların hepsi şirret baharı gösterirler yazı göstermezler o derece artniyetli bu kız kısmı
Bu kızları anca @vadikızı babanen durdurur adam eder söylemelisinyaw ne kadar çekemeyen var forumda bizi anlamadımki kızla oğlan birbirini beğenmiş şey yapmak istiyor başgöz yapmak istiyor siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamadım
yok la bunların hepsi şirret baharı gösterirler yazı göstermezler o derece artniyetli bu kız kısmı
Bu kızları anca @vadikızı babanen durdurur adam eder söylemelisin
yaw ne kadar çekemeyen var forumda bizi anlamadımki kızla oğlan birbirini beğenmiş şey yapmak istiyor başgöz yapmak istiyor siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamadım
ben nasıl adam edeyim geç kaldım koca koca kızlar artık
ben nasıl adam edeyim geç kaldım koca koca kızlar artık
Şirretmi hepimize kurban ol sen emi @Çiğdem- seni neyini beğendiyse artık
sen söyle deki onlara kızım eskiden nikahmı vardı madem destere sizi beğenmiş nikahla şunla bunla uğraştırmayın çocuğu kırmayın falan diye araya girip öğütler verebilirsin ama sende artniyetlisin aynı onlar gibi illaki herşey kuralına göre olacak
sen söyle deki onlara kızım eskiden nikahmı vardı madem destere sizi beğenmiş nikahla şunla bunla uğraştırmayın çocuğu kırmayın falan diye araya girip öğütler verebilirsin ama sende artniyetlisin aynı onlar gibi illaki herşey kuralına göre olacak
@Çiğdem- le beşik kertmesiyiz kaderimiz bir yazılmış beğenmemek gibi bir hakkı yok zaten kertilmişiz o iş olacak illaki
Sana güvensek yarı yolda bırakmayacağını bilsek
Sen önce kendine çeki düzen ver hangisini istediğin belli değil yaw
Tamam o zaman başka kızlara bakmana gerek yok @Çiğdem- le sonsuz bir aşkınız olsun işte
anlaştık işte @Çiğdem-beş oğlan alacak bende beş kız alıcam öyle yaşayıp gideceğiz bizde eşitlik vardır ayrı gayrı yok )😱 beş kumamı azmış inanamıyorum @Çiğdem- kumayı nasıl kabul ederr
bana niye diyordun kalbinde tek ben olayim diye cigdeme izin vermissin haha al onun ol.anlaştık işte @Çiğdem-beş oğlan alacak bende beş kız alıcam öyle yaşayıp gideceğiz bizde eşitlik vardır ayrı gayrı yok )
senin profile video koydum bu kuma işide bayağı zor iş ikisi birbirini yiyor düşünsene beş olunca arada ben darbeyi yerim
anlaştık işte @Çiğdem-beş oğlan alacak bende beş kız alıcam öyle yaşayıp gideceğiz bizde eşitlik vardır ayrı gayrı yok )