EFE UYSAL 25.000'ler Kulübünde!

gitme ama ara verebilirsin bence neticede yaşlı başlı kadınsın azıcık dinlen :A

dAHA çok dosimosi senin gözünü çıkarır gibi o başgözde ama hayırlısı ;:A

:F Ruhum genç benim hiç yorulmam ben senin çenene yorulmuyorum da ben
foruma girmeyemi yorulcam:F

gitme ama ara verebilirsin bence neticede yaşlı başlı kadınsın azıcık dinlen :A

dAHA çok dosimosi senin gözünü çıkarır gibi o başgözde ama hayırlısı ;:A
yaw ne kadar çekemeyen var forumda bizi anlamadımki:) kızla oğlan birbirini beğenmiş şey yapmak istiyor başgöz yapmak istiyor siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamadım :)

@destere hayır diyemez net :A

Sen dur demessen herşey olur :A
yok la bunların hepsi şirret:) baharı gösterirler yazı göstermezler o derece artniyetli bu kız kısmı :)

yaw ne kadar çekemeyen var forumda bizi anlamadımki:) kızla oğlan birbirini beğenmiş şey yapmak istiyor başgöz yapmak istiyor siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamadım :)

yok la bunların hepsi şirret:) baharı gösterirler yazı göstermezler o derece artniyetli bu kız kısmı :)
Bu kızları anca @vadikızı babanen durdurur adam eder söylemelisin :A

Bu kızları anca @vadikızı babanen durdurur adam eder söylemelisin :A

:F:Fben nasıl adam edeyim geç kaldım koca koca kızlar artık :F

Şirretmi hepimize kurban ol sen emi @Çiğdem- seni neyini beğendiyse artık :F

sen söyle deki onlara kızım eskiden nikahmı vardı madem destere sizi beğenmiş nikahla şunla bunla uğraştırmayın çocuğu kırmayın falan diye araya girip öğütler verebilirsin:) ama sende artniyetlisin aynı onlar gibi illaki herşey kuralına göre olacak :)

Şirretmi hepimize kurban ol sen emi @Çiğdem- seni neyini beğendiyse artık :F

@Çiğdem- le beşik kertmesiyiz kaderimiz bir yazılmış beğenmemek gibi bir hakkı yok zaten kertilmişiz o iş olacak illaki :)

sen söyle deki onlara kızım eskiden nikahmı vardı madem destere sizi beğenmiş nikahla şunla bunla uğraştırmayın çocuğu kırmayın falan diye araya girip öğütler verebilirsin:) ama sende artniyetlisin aynı onlar gibi illaki herşey kuralına göre olacak :)

Sana güvensek yarı yolda bırakmayacağını bilsek:F
Sen önce kendine çeki düzen ver hangisini istediğin belli değil yaw:F

@Çiğdem- le beşik kertmesiyiz kaderimiz bir yazılmış beğenmemek gibi bir hakkı yok zaten kertilmişiz o iş olacak illaki :)

Tamam o zaman başka kızlara bakmana gerek yok @Çiğdem- le sonsuz bir aşkınız olsun işte:F

Sana güvensek yarı yolda bırakmayacağını bilsek:F
Sen önce kendine çeki düzen ver hangisini istediğin belli değil yaw:F

Tamam o zaman başka kızlara bakmana gerek yok @Çiğdem- le sonsuz bir aşkınız olsun işte:F

beş kuma istiyorum fazla bişey değil :)
@Çiğdem- de kendisine beş kuma istiyor orda sorun çıkıyor tabiki bir bunca kumaları nereye yerleştirelim :)
bak hogathanın hint versiyonu kadın oğlanları sıraya dizmiş :)

fft64_mf1376876.Jpeg

Efe sana kuru tebrikler dileyeyim. yok sana hediye falan.
@destere ile aramizi bozdun.
@xemrexxx destere ile köpruleri yiktik sen ona dr sebahati ayarla 😉

anlaştık işte @Çiğdem-beş oğlan alacak bende beş kız alıcam öyle yaşayıp gideceğiz bizde eşitlik vardır ayrı gayrı yok :))
bana niye diyordun kalbinde tek ben olayim diye :D cigdeme izin vermissin haha al onun ol.
uzak dur benden :F

Efe sana kuru tebrikler dileyeyim. yok sana hediye falan.
@destere ile aramizi bozdun.
@xemrexxx destere ile köpruleri yiktik sen ona dr sebahati ayarla 😉

bana niye diyordun kalbinde tek ben olayim diye :D cigdeme izin vermissin haha al onun ol.
uzak dur benden :F
senin profile video koydum :) bu kuma işide bayağı zor iş :) ikisi birbirini yiyor düşünsene beş olunca arada ben darbeyi yerim :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan