EFE UYSAL 25.000'ler Kulübünde!

tebrikler @EFE UYSAL hala eskisi kadar olmasada yinede forumda aktif olmaya başladığına sevindik :bhr:

buda hediyen ayoll 8 yaşında mustafa ceceli CİVCİV GİBİYMİŞ AYOLL :A :A :A
nj9nBV.jpg
ben keçelinin dahada tıfıllığını hatırlarım böyle sevimli bişeydi :)
26141645802_30003329e2_h.jpg

erkek adam noyan sevmez :))
Sürgünümde seviyor Doguda seviyor :A
tebrikler @EFE UYSAL hala eskisi kadar olmasada yinede forumda aktif olmaya başladığına sevindik :bhr:

buda hediyen ayoll 8 yaşında mustafa ceceli CİVCİV GİBİYMİŞ AYOLL :A :A :A
nj9nBV.jpg
Abla hatirliyorum yaz ayinda haftada bine yakin medaj yazardim @destere yokken :A Simdi yari yil tatili geliyor eski formumu yakalayip 30 bin olucam bir aksilik cikmazsa ins :A

hhahahaha @sokak sanati ve senin yüzünden diyet yapıyor gibiyim yemeden içmeden eksildim ayoll yazın zaten kilo vermiştim iyice kürdan kadar kalıcam sayenizde :F

keçelinin bebeklik hali işte sen geçmişe dönünce karşına bunun çıkacağını tahmine tmeliydin :) bunlar sonra senin sevdiğin parlaklara bürünüyor ilk ve orjinal halleri budur :)

kaç gündür ürüngen fotoları paylasmayın diyorum iştahım kaçıyor yemek yiyemiyorum bunlarda çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar :A

kısaca benim sevdiğim parlakların resimlerini paylaşmayın midem bulanıyor desen zaten bir daha bu tarz resimler koymayız :)

Ablamiza böyle fotolar atmayın yoksa sizi timsahlara yem eder lesinizi köpeklere kemirdiririm :A @destere

hogathaya laf yok hogathanın kalbimdeki yeri başka bu yaz fındık topluycaz onunla:) sen git noyanınla oynaşmaya devam et :)

kısaca benim sevdiğim parlakların resimlerini paylaşmayın midem bulanıyor desen zaten bir daha bu tarz resimler koymayız :)
Ablamiza böyle fotolar atmayın yoksa sizi timsahlara yem eder lesinizi köpeklere kemirdiririm :A @destere
Hhhaha ayy benim kardeşelrim çok azdır forumda zaten iki tane @mrt-06 @EFE UYSAL ve ne tesadüftür ikiside sana düşman ayoll @destere timsahLARA atıcakalr seni inş :A

Hhhaha ayy benim kardeşelrim çok azdır forumda zaten iki tane @mrt-06 @EFE UYSAL ve ne tesadüftür ikiside sana düşman ayoll @destere timsahLARA atıcakalr seni inş :A

kardeşlerinide kendin gibi pis alıştırmışsın psikolojileri bozulmuş sen parlak seviyorsun diye onlarıda parlakçı yapmışsın :) arada bir uyar ben kızım sizin baktığınız şeylerle benim baktığım şeyler farklı olmalı de :) yoksa ikiside fok yoluna gidecek :)

hogathaya laf yok hogathanın kalbimdeki yeri başka bu yaz fındık topluycaz onunla:) sen git noyanınla oynaşmaya devam et :)
Noyan diziden ayrilali cok oldu ve ben buna sardim :A
@Çiğdem-
IMG_20170110_194208.jpg

kardeşlerinide kendin gibi pis alıştırmışsın psikolojileri bozulmuş sen parlak seviyorsun diye onlarıda parlakçı yapmışsın :) arada bir uyar ben kızım sizin baktığınız şeylerle benim baktığım şeyler farklı olmalı de :) yoksa ikiside fok yoluna gidecek :)
@Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 53450
@destere de çok karizmtik bulucak bence bunu :A

@Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 53450

bir kazma gider bir kazma gelir sonuçta sen kendinlik bir oğlan buluyorsun:) hayır yani o kadar kız katıldı diziye hiçmi onlardan favorin olmaz hepmi seçimleri pis olur bir insanın :)

@destere de çok karizmtik bulucak bence bunu :A
ben kendim haricimde hiçbir bamya sahibini karizmatik bulmuyorum :)

bir kazma gider bir kazma gelir sonuçta sen kendinlik bir oğlan buluyorsun:) hayır yani o kadar kız katıldı diziye hiçmi onlardan favorin olmaz hepmi seçimleri pis olur bir insanın :)

ben kendim haricimde hiçbir bamya sahibini karizmatik bulmuyorum :)
Yok o kizlarda favorim bunla birlikte ama :A

@EFE UYSAL tebrikler kardeşim nice mesajlar diliyorum. :A

Ne kadar Messi ile kıyaslayıp beni kanser etsen de futbolsever olarak saygı duyarım kerataya. :A Al hediyen. :A
cristiano-ronaldo-durduralamadi-portekiz-60-andora-001.jpg

Bu arada yetiştim sayılır size. 71 ve 72.bölümler kaldı bi tek. 3 bölüm izledim 6 saati geçti beynim yoruldu mafoldu. :A :A

@EFE UYSAL tebrikler kardeşim nice mesajlar diliyorum. :A

Ne kadar Messi ile kıyaslayıp beni kanser etsen de futbolsever olarak saygı duyarım kerataya. :A Al hediyen. :A
cristiano-ronaldo-durduralamadi-portekiz-60-andora-001.jpg

Bu arada yetiştim sayılır size. 71 ve 72.bölümler kaldı bi tek. 3 bölüm izledim 6 saati geçti beynim yoruldu mafoldu. :A :A
Eyv kardesim benim cigerim senle baya muhabbetimiz spor olsun diziler olsun vs keyif aliyorum senle sohbet etmekten eğlenceli, saygılisin ve hediyem müthiş senide fanı yapacam :A