Bu yılda Cr7 kazanırsa sen kalpten gidersin artık Ve de artık Cr7 ve Messiden basja kisiler kazanmalı
@MEnes krdsm saolsun Yoksa sana kiyarmiyiz
50 gol altindaki kalmamis son 7 senedir Cr7 müthiş istatistik ciddden Messide keza öyle yeni Cr7 veya Messi dediler Neymara görüyoruz kac aydir gol atamiyor
Yengeleri ayarlıyım sana@MEnes le bayanlar plaj voleyboluna bir el atın bende geleyim böyle saplarla alakalı sportif faaliyetler iç karartıcı benlik değil hatta siz nasıl tahammül ediyorsunuz onuda anlamışd eğilim
evet bak işte bunları tek tek ele alıp değerlendirebiliriz sayfalarca anlat anlat bitmez zatenYengeleri ayarlıyım sana
Ekli dosyayı görüntüle 53465
Yengeleri ayarlıyım sana
Ekli dosyayı görüntüle 53465
En soldaki çok çıtırevet bak işte bunları tek tek ele alıp değerlendirebiliriz sayfalarca anlat anlat bitmez zaten
En soldaki çok çıtır
Sende hemen çakal gibi kaptın bize Noyan kaldıhepside muhteşem solu sağı yok toptan alıyorum bunları siz futbola devam edin @MEnes le
Sende hemen çakal gibi kaptın bize Noyan kaldı
Bana oğlan değil çıtır lazım Adriana Lima gibinoyan neyinize yetmiyor at gibi oğlan hem araba ihtiyacınızda kalmaz bin sırtına gez traktör ihtiyacında kalmaz bir noyanın varsa koş koşum takımlarını sür tarlayı oğlanla banamısın demez her türlü gideri var oğlanın
Görmeyeydim resmi bu resimle konuyu kirlettin.ss Ertugrul ölse sevinirsin.tebrikler melun bu da hediyen
Ekli dosyayı görüntüle 53467
tebrikler melun bu da hediyen
Ekli dosyayı görüntüle 53467
resim muhteşemmiş bu sahnenin hemen devamında bunlar öpüşüyordu )Görmeyeydim resmi bu resimle konuyu kirlettin.ss Ertugrul ölse sevinirsin.
gitme ama ara verebilirsin bence neticede yaşlı başlı kadınsın azıcık dinlenAaaa forumdan gitmemi mi istiyon teyzene bunu nasıl dersin sennn
dAHA çok dosimosi senin gözünü çıkarır gibi o başgözde ama hayırlısı ;resim muhteşemmiş bu sahnenin hemen devamında bunlar öpüşüyordu )
@dosimosi benle seni başgöz etmeye çalışıyorlar ne dersin bu işe bence bir baş göz olalım eğer olmasa ayrılırız )
@destere hayır diyemez net
Sen dur demessen herşey olurresim muhteşemmiş bu sahnenin hemen devamında bunlar öpüşüyordu )
@dosimosi benle seni başgöz etmeye çalışıyorlar ne dersin bu işe bence bir baş göz olalım eğer olmasa ayrılırız )