Necip Memili'nin yalandan sinirlenmesi, sonrasında Çağatay çok önemli bir şey söylemiş gibi etkilenip sakinleşmesi kahkaha artırıyor her defasında<-
.esref tek.
<-
.esref tek.
Necip Memili'nin yalandan sinirlenmesi, sonrasında Çağatay çok önemli bir şey söylemiş gibi etkilenip sakinleşmesi kahkaha artırıyor her defasında
en sevdiğim sorun çözme yöntemi11. Bölüm Tanıtımı
Otomatiğe bağlamış.en sevdiğim sorun çözme yöntemi@Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @serhatt @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Cizgi film karakteri gibi bunu nasil ciddiye alıp izliyorsunuzen sevdiğim sorun çözme yöntemi@Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @serhatt @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Seni de öldürür inş. çok yediğin için.en sevdiğim sorun çözme yöntemi@Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @serhatt @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Otomatiğe bağlamış.
bu sahne nin oldugu bolumde , esref'in bu mod'a gelmesin de 😛
^nisan'la ilgili kiskanclik veya buna benzer bir sey mi olmustu ,
yoksa ben mi yanlis hatirliyorum
Cizgi film karakteri gibi bunu nasil ciddiye alıp izliyorsunuz
Seni de öldürür inş. çok yediğin için.
@serhatt ın rüyaların açılış sahnesi böyleymiş hep
Hoştttt. .ss@serhatt ın rüyaların açılış sahnesi böyleymiş hep@Emre Ozansoy @Zeyno @Royal_Highness @Angelica @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Dosi
https://twitter.com/x/status/1930366052979880421
İlk defa kuduruklukta seni geçen bir karakter gördüm yani adam azgınlıktan kapıyı kırmışHoştttt. .ss
Yanlış kişiye azıyor.İlk defa kuduruklukta seni geçen bir karakter gördüm yani adam azgınlıktan kapıyı kırmış
Aaaaa yine mi yaa offff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?