çiğdem kaçırır mı erkeklerin ön plana çıktığı dizileri hiç
çiğdem kaçırır mı erkeklerin ön plana çıktığı dizileri hiç
Hakeem'inin albümü batasıca, her izlediğim diziyi izlemek zorunda mı?çiğdem kaçırır mı erkeklerin ön plana çıktığı dizileri hiç
Hakeem'inin albümü batasıca, her izlediğim diziyi izlemek zorunda mı?
1 dakıka @sürgünüm bu diziyi bastan beri izleyen benim sonradan gelen sensin ayol dağdan gelip bağdakını kovamazsınçiğdem kaçırır mı erkeklerin ön plana çıktığı dizileri hiç
Salı mı yayınlansın içimizdeki İrlandalı. Ne güzel işte EDHO 10 reytingi bu hafta göremeyecek haftaya bari görsün.1 dakıka @sürgünüm bu diziyi bastan beri izleyen benim sonradan gelen sensin ayol dağdan gelip bağdakını kovamazsın
ayrıca ertuğrulun gününde maç olmasın offff
ilk 5 bölümdür bu çakır neden sakin diyorduk meryemin yanında kedi gibiydi raci bey dikkate almıs çakır bu bölüm yerinde duramıyor işte görmek istediğimiz rolde oktay beySalı mı yayınlansın içimizdeki İrlandalı. Ne güzel işte EDHO 10 reytingi bu hafta göremeyecek haftaya bari görsün.
ilyasa olayı anlat derken kavga etmişlerdi o sahnede nerdeyse küfür ediyordu ayoll yüzü o şekle girmişti sonradan vazgeçti galiba hahahÇakırdan bu kufuru de bekliyoruz
2 oldu Raciler bozmus kendilerini ya. Vadide opusme bile yoktuBu gidisle dizide uyumayan kimse kalmayacak)
bu dizidede olmadıkı öpüşme birşey kaçırmadıysam 🙂🙂🙂2 oldu Raciler bozmus kendilerini ya. Vadide opusme bile yoktu
Yok yav onu demiyorum her bolumde birileri gomlek cikartiyo. Bu bolumde 2.falan oldu sanirim. Oysa Vadide ayda yilda bir opusme olurdu.bu dizidede olmadıkı öpüşme birşey kaçırmadıysam 🙂🙂🙂
Hemcinslerine bu kadar düşman olan bir insan olamaz ya.ilk 5 bölümdür bu çakır neden sakin diyorduk meryemin yanında kedi gibiydi raci bey dikkate almıs çakır bu bölüm yerinde duramıyor işte görmek istediğimiz rolde oktay bey
Evet eger sıkarsa İlyasda giderHızır, Mahmut'a mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?