Maskeli Fedai
Favori Üye
Uçmayla alakası yokIyice uctun sen.
Aynen bu dedigine katiliyorum aga Cakir Cakir degil. Bir surdaki Cakira bak birde burdaki
Uçmayla alakası yokIyice uctun sen.
Aynen bu dedigine katiliyorum aga Cakir Cakir degil. Bir surdaki Cakira bak birde burdaki
Aga sen zaten cevabi vermissin dogru soze ne denir 😀
Yav bu saatlerde hep yabancı dizi indiriyorum o yüzden. Ama mecbur öyle yapacağız. Maça kadar diziyi izleyelim bakalım da sonrasını daha sonra düşünürüz.İlla kayda gerek yok kiInternetten indir usbne at televizyona tak seyret. Kaydetme isini beyazsoya sorabilirsin
Aga ucuyosun diyoruk cunku en iyi dizi Kurtlar Vadisi varUçmayla alakası yokbakma sen ismine dizi en iyi yerli diziydi
Vadi dışındaAga ucuyosun diyoruk cunku en iyi dizi Kurtlar Vadisi var
Koskoca Süleyman Çakırı ne hale getirmişlerAga sen zaten cevabi vermissin dogru soze ne denir 😀
Entel dantel diziler arasinda oyle olabilir ama bizim diziler klasmaninda kiyaslanamazVadi dışında
Koskoca Süleyman Çakırı ne hale getirmişler
senaryo olarak hiç bir türk dizisi tky'nin yanından geçemez hacı önce bi tky yi izleyip sonra kıyaslama yapsaydın.Sen @Maskeli Fedai Tatlı Küçük Yalancılar, @-KADİR- ise Kırgın Çiçekler izle, sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı eleştirir. Dinime küfreden müslüman olsa bari.)
@Polat Şaşmaz
Haklisin aga Eskiyayi o izledikleri dizilerle bile kiyas etmeleri Eskiyaya hakarettirSen @Maskeli Fedai Tatlı Küçük Yalancılar, @-KADİR- ise Kırgın Çiçekler izle, sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı eleştirir. Dinime küfreden müslüman olsa bari.)
@Polat Şaşmaz
Ne entel danteli ya Tky var ya çoğu Türk dizisini ezer geçerEntel dantel diziler arasinda oyle olabilir ama bizim diziler klasmaninda kiyaslanamaz
Diriliş.senaryo olarak hiç bir türk dizisi tky'nin yanından geçemez hacı önce bi tky yi izleyip sonra kıyaslama yapsaydın.
Kesin oyledirNe entel danteli ya Tky var ya çoğu Türk dizisini ezer geçer
Tatlı Küçük Yalancılar ile EDHO yu kıyaslamak Tky ye hakarettirSen @Maskeli Fedai Tatlı Küçük Yalancılar, @-KADİR- ise Kırgın Çiçekler izle, sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı eleştirir. Dinime küfreden müslüman olsa bari.)
@Polat Şaşmaz
diriliş kelimesini duyunca nasılda geliyor.sen nereden çıktın pis.ss
Doğru olabilir tabii yanlış anlaşılmak istemem. Burda da Tatlı Küçük Yalancılar'ı eleştirmiyorum. Benim için EDHO daha önde diyorum, TKY izlesem de bu görüşüm değişmez.senaryo olarak hiç bir türk dizisi tky'nin yanından geçemez hacı önce bi tky yi izleyip sonra kıyaslama yapsaydın.
Gerçekten öyleKesin oyledir
hayır konuyu yukarıda görünce @Çiğdem- yine kıskançlık yapıyor sandım ona geldimdiriliş kelimesini duyunca nasılda geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?