Türkiye'de bulunabilir aslında ama net bi isim yok aklımda, Eşkıya'da tek eksik nokta bu gibi geldi bana..O benim de aklıma geldi ama malum Seyfo dayı vefat etti, başka kim olabilir?
Türkiye'de bulunabilir aslında ama net bi isim yok aklımda, Eşkıya'da tek eksik nokta bu gibi geldi bana..O benim de aklıma geldi ama malum Seyfo dayı vefat etti, başka kim olabilir?
Selçuk Yöntem gibi bir akıl hocası da olabilir. Ama o da dizilerde bu aralar oynamaya soğuk bakıyor.Türkiye'de bulunabilir aslında ama net bi isim yok aklımda, Eşkıya'da tek eksik nokta bu gibi geldi bana..
tşşk aaa güzel birşeymiş ozaman bu @sürgünüm ne kötüsü@Çiğdem- hapishanede ozelliklede ciftlerin magdur olmamasi icin hapishanede pembe odalar kuruldu evli olanlar talep etmeleri halinde belirli kurallar olmak kaydiyla birlikte oluyorlar
Ben Hızır ve Abdül kavga edince başka bir odaya konulacak anladım. Her neyse, Hızır Pembe oda da Nazlı ile görüşecektir. Hasta kızla yiyişemez heralde.tşşk aaa güzel birşeymiş ozaman bu @sürgünüm ne kötüsü
eşleri kocalarının yüzünü göremiyordu eskiden şimdi ev ortamı gibi oada zaman geçirebiliyorlarmış güzel bir uygulama gibi görünüyor özellikle içeriye düşüpte pişman olanlar için 🙂🙂🙂
Vay Ahmet Yenilmez çok iyi bir isim. Deli Yürek ve Acı Hayat'ta Kenan İmirzalıoğlu'nun yanında 10 numaraydı. @Çiğdem-Bölümü izlerken bir şey benim dikkatimi çekti; Çakır abisinden bahsederken Şahin Ağa'nın görünüşü değişti Çakır'ın abisini Şahin Ağa öldürmüş olabilir. İlerleyen bölümlerde bu konuya değinecekler diye umut ediyorum ben. Bilge adam olarak ben Ahmet Yenilmez'in katılmasını isterim.
Vadi Ahmet Yenilmezin kiymetini bilemediVay Ahmet Yenilmez çok iyi bir isim. Deli Yürek ve Acı Hayat'ta Kenan İmirzalıoğlu'nun yanında 10 numaraydı. @Çiğdem-
Düzgün bir rol yazamadılar ki adama. Bizim senaristler basit ve anlaşılır herkesin anlayacağı dilden senaryo yazmada aciz.Vadi Ahmet Yenilmezin kiymetini bilemedi
vadide oynamış oyunculara ağırlık verdikleri için ahmet beyin şansı yüksek bence ayy ama ben vadide yıllardır bulut aras görmek istiyordum deli yürek ve özellikle aynalı tahir vazgeç gönlüm gibi dizilerde çok başarılıydı butür mafya dizilerinde olması gereken bir oyuncu bence vadi bu adamı neden değerlendirmedi ayoll yıllardır alım almıyor eşkiyada görsek keşke bulut arası karizmasıyla büyük hava katardı diziye @Castei ve senin deiğin gibi dayı rolunde çok iyi olurduVay Ahmet Yenilmez çok iyi bir isim. Deli Yürek ve Acı Hayat'ta Kenan İmirzalıoğlu'nun yanında 10 numaraydı. @Çiğdem-
Sen Bulut Aras ve Kadir İnanır gibi isimleri seviyorsun ama yaşlandılar bir katkıları olmaz artık.vadide oynamış oyunculara ağırlık verdikleri için ahmet beyin şansı yüksek bence ayy ama ben vadide yıllardır bulut aras görmek istiyordum deli yürek ve özellikle aynalı tahir vazgeç gönlüm gibi dizilerde çok başarılıydı butür mafya dizilerinde olması gereken bir oyuncu bence vadi bu adamı neden değerlendirmedi ayoll yıllardır alım almıyor eşkiyada görsek keşke bulut arası karizmasıyla büyük hava katardı diziye @Castei ve senin deiğin gibi dayo rolunde çok iyi olurdu
ayol bende delikanlı rolunde olsun demiyorum bir dayı lazım demiyormusunuz diziye şuan boşta olan oyunculardan bulut aras en iyi seçenek bence ama değerlendirilmiyorSen Bulut Aras ve Kadir İnanır gibi isimleri seviyorsun ama yaşlandılar bir katkıları olmaz artık.
Kadir İnanır olmaz da Bulut Aras olabilir belki.ayol bende delikanlı rolunde olsun demiyorum bir dayı lazım demiyormusunuz diziye şuan boşta olan oyunculardan bulut aras en iyi seçenek bence ama değerlendirilmiyor
bulut aras bu fiziği ve akrizmasıyla daha çok iş yapar kadir beyin fiziğide çöktü ama bulut bey çok fit duruyorKadir İnanır olmaz da Bulut Aras olabilir belki.
Ne zamandır sormayı unuttum @beyazsoy sen baktın mı diziye?
Ekşi Sözlük'te dizinin geleceğinde neler olabilir diye, bir öngörü kaleme almışlar:bulut aras bu fiziği ve akrizmasıyla daha çok iş yapar kadir beyin fiziğide çöktü ama bulut bey çok fit duruyor
ayrıca ali sürmeli kesin gelir bu diziye hem eski vadici hemde beyaz karanfilde rol almıstı ali sürmeliyi düşünürler yine diziye adam tüm mafya dizilerindede oynadı
deli yürek vadi kuzey rüzgarı beyaz karanfil falan hepsine girdi bir şekilde
kenan bey ya gerçekten kötü sonradan iyi olucak yada istibarattan ben hala devlete çalıstığını düşünüyorum çakırı yukardakıler göndermedimi kenanın koğusuna oradan bile şüphelendim yanı ben kenanın hala devlete çalıstığını düşünüyorum ama bakalım nasıl olucakEkşi Sözlük'te dizinin geleceğinde neler olabilir diye, bir öngörü kaleme almışlar:
kenan çoban ilk etapta kötü tarafta yer alacak ve bunun hakkını verecek. kötülük aslında diyalektik felsefesine göre iyilere yapılmış büyük haksızlıkların karşısında alınan garddan sonra yapılan eylemin şiddete dönüşmesine verilen isim. özünde bütün kötüler iyidir. yin yang felsefesini düşünebiliriz. bu makul bir tutumdur bu açıdan. bu durum böyle olmamış olsaydı, hiç kimse kendisinin bile inanmadığı bir fikir ya da dava uğrunda mücadeleye motive edemezdi. karmaşık bir durum iyilik ve kötülük argümanları.
şimdi bu saptamadan çıkarımla ilk etapta kötü olan kenan çoban, hızır’ın duruşu tarzı ve yüklenmek istenen misyonun neticesinde, hızır’ın tarafına geçecektir. kenan çoban’ın bu değişim/saf değiştirme durumuyla ilgili kenan çoban’ın geçmişiyle desteklenerek kurulacak ana hikayeye hizmet edecek şekilde birkaç bölüm sonu kurgulanabilir. hızır ve kenan çoban çatışması iyi gider. hızır’ın ihanet beklediği bir anda hızır’ın yanında olması vs vs…
hikaye bu şekilde ilerlerken hızır’ı senaryo matematiği açısından cezaevindeyken sıkıştırmak bezdirmek zora sokmak gerekecektir. bunu da ünal, devlet, enişte ilyas ya da diğer yan karakterler vasıtasıyla yapacaklardır. dolayısıyla yan rollerde ki modellerimiz bol bol hatalar yapacaklardır… ilyas fevriliğiyle, enişte dilini tutamazlığıyla diğer karakterler de diğer eksik yönleriyle hatalar ve çelişkiler yaparak dizideki çatışmayı arttıracaklardır.
ünal’ın başında bulunduğu mini konsey ise kendi iç çatışmalarını yaşayacak ve bu konseye ait diğer kişileri tanıyacağız. ünal güç kaybederken sadece hızır’la uğraşmayacaktır. ünal’ın düşman cephesi her geçen bölüm artacaktır... bir çok bela peyda olacaktır. öyle bir duruma gelecektir ki hızır’dan meded umar hala gelecektir.
teyze kızıyla ilgili konu derinleştirilecek çocuk aldırma yalanı üzerinden muhtemelen enişte bu konuyla ilgili başka bir mecraya savrulacaktır. abd den gelen yiğen parlatıldığına göre ona farklı bir misyon verilecek. hızır’ın şuan çok sevip saydığı bu yiğeni zekasıyla hızır’ı yönlendirecek beraber planlar yapılacak. hızır’ın yıkım timi şimdiden belli oldu diyebiliriz eğer yeni karakterler diziye girmezse ve ölümler olmazsa…hızır, ilyas, hızırın yiğeni, kenan çoban bir 4’lü olacaklardır.
hikayenin birde mafya aile yapısı var. hızır’la birlikte mafya arkadaşlarının aileleriyle ilgili zaaflarını/çelişkilerini yakında görmeye başlayacağız. hikaye yapısı olarak ilk sıçrama hızır’ın cezaevine girmesiyle başladı. ikinci sıçrama ise 3 – 4 bölüm sonra olacaktır. ama öncesinde hızır’ın oldukça zorlanması lazım. her açıdan. karakterin zekasını ve şiddetini izleyiciye bir şekilde göstermek gerek çünkü. önce zorlanacak sonra da bu olayları çözecektir. düğüm: cezaevi, çözüm: cezaevinden çıkış… senaristler bu vesileyle izleyiciye havuçlarını verecektir. (tavşanlar ve havuçlar)
çünkü hızır’ın önce planladığı bu istihbaratçı ölüm oyunundan izleyici olarak önce havuçlarımızı almamız lazım. bu konuyla ilgili izleyici tatmin edilmeli. eğer senaristlerin elinde daha güçlü bir hikaye aksı varsa bu şekilde olur. hızır az mücadele vs yaparak kenan çobanı yanına alarak çıkar. ama konuyu istihbaratçı oyununu uzatarak seçerlerse şöyle olacaktır. hızır’ın yiğeniyle istihbaratçı farklı bir plan yapacaklardır. ve bu vesileyle hızır ve yiğeni karşı karşıya geleceklerdir. bu esnada istihbaratçının yaşadığını ünal öğrenecek, bir şekilde istihbaratçı gerçekten ölecektir. ama istihbaratçının gerçekte kim tarafından öldürüldü bilgisini yiğen bilecek ve hızır’ın kurtuluş bileti sadece onda olacaktır. burada mesele yiğeni nereye yerleştirdi senaristler. yiğenin sevgilisini öldürecekler yakın bir gelecekte. ikinci sıçrama bu konu üzerinden yürüyeceğini tahmin ediyorum.
ilyas da fevri bir tip yakında kendini vurdurur bu kız muhabbetlerinden dolayı. ama kız muhabbeti hızır’ın sevgilisini de içine alacağı için hızır bir katliam yapacaktır selim’e karşı. bunların hepsi de hızır karakterine güç katacaktır.
kenan bey ya gerçekten kötü sonradan iyi olucak yada istibarattan ben hala devlete çalıstığını düşünüyorum çakırı yukardakıler göndermedimi kenanın koğusuna oradan bile şüphelendim yanı ben kenanın hala devlete çalıstığını düşünüyorum ama bakalım nasıl olucak
Abuzer Kömürcü katılsın kadroya 15 reyting garanti, özlemeyen yoktur.
Erdal : beni sevdiğini neden hiç söylemedin baba? neden?
Abuzer : itsin de ondan!
şunlara bir film çekmediler ayoll erdal ve babaının hayatını konu alan bir film olsaydı murolardan bence daha çok ilgi görürdüAbuzer Kömürcü katılsın kadroya 15 reyting garanti, özlemeyen yoktur.
Erdal : beni sevdiğini neden hiç söylemedin baba? neden?
Abuzer : itsin de ondan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?