'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' BluTV'de!

Haberde ona dair bir şey yok ama bence 200. bölümdür. Yoksa oyuncular dağıldı ve kanal ile anlaşmalarından dolayı oynayamayabilirler.

Son efsane dediği ne Emre filmmi o birde yeni bölümler demiş açıkcası haberden hiç bişi anlamadım
 
Son efsane dediği ne Emre filmmi o birde yeni bölümler demiş açıkcası haberden hiç bişi anlamadım
Hem dizi hem film. Çekilen ama son dakika yayın akışından çıkarılan bölüm film olarak yayınlanacak ek sahneler çekilip eklendikten sonra. Şubat ayında da dizi çekecekler, başrolünde de Ozan Akbaba yer alacak.
 
Reactions: Angelica
Anladım teşekkürler🙂. Blu heralde yeni rakiplerinden dolayı oyunu sağlam oynamaya karar vermiş. Güzel hamleler. İzlemiyordum edho ı ama hayranları çok.
Börü 2039 ile birlikte platformun en iddialı işi konumunda şu an bence. Her ne kadar kadronun önemli isimleri olmasa da ilgi görür. Rakipleri karşısında pek bir etkisi olur mu bilmem ama üye ve izlenme sayısının bayağı yükseleceği kesin.
 
Reactions: Gizmen
Sıpranos uyarlamasının yayınlanacağı platform konusunda bir haber var mı o da bluda olsa süper olur blu adına aslında
 
Blu TV akıllı hamleler yapmaya devam ediyor. Keşke oyuncu ekibi aceleci olmayıp bunun netleşmesini bekleseydi.

Oktay Kaynarca ve Yunus Emre Yıldırımer'de olsa çok iyi olurdu ama Ozan Akbaba'da tek başına bu işi götürecek güç var. Umarım Emir Benderlioğlu'da olur yapımda.
 
Reactions: ömer karataş
Emir Benderlioğlu da en son Barbaroslar'a geçmişti
 
Sıpranos uyarlamasının yayınlanacağı platform konusunda bir haber var mı o da bluda olsa süper olur blu adına aslında
Orijinali BluTV'de, uyarlaması da orada olur belki. Eğer o da orada olursa platformun bir süre sırtı yere gelmez.
 
Son IG paylaşımlarına göre, sanırım Tevfik Erman Kutlu (Tekin) ile Zafer Kalfa (İsa)'da kadroda yer alacak
 
Reactions: ömer karataş
Kanal ve yapım şirketi kurbanı olan dizinin bir şekilde devam etmesi güzel izleyicileri adına. Önemli karakterlerin olmamasına rağmen kemik izleyici kitlesini iddialı bir hikaye ile çekecektir her türlü platforma.

Diziyi hiç izlemedim ama filmine, hatta diziye de bakarım meraktan.
 
ali eyüboğlu'na göre daha özgür daha sert olacakmış dizi blu tv'de
 
Ben de dizisini ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Yavaş sahneler olmayacağı için kusa süresi ile kaliteli olacaktır bence.
 
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de dizisini ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Yavaş sahneler olmayacağı için kusa süresi ile kaliteli olacaktır bence.
Aynen dijital her şekilde bu dizi için çok iyi olacak.

Bu arada Ali Eyüboğlu'nun haberine göre; dizinin adı belli değişmiş. Filmin adı Son Efsane, dizinin yönetmeni ise Zübeyr Şaşmaz olacakmış.