'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' BluTV'de!

Son efsane dediği ne Emre filmmi o birde yeni bölümler demiş açıkcası haberden hiç bişi anlamadım
Hem dizi hem film. Çekilen ama son dakika yayın akışından çıkarılan bölüm film olarak yayınlanacak ek sahneler çekilip eklendikten sonra. Şubat ayında da dizi çekecekler, başrolünde de Ozan Akbaba yer alacak.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Anladım teşekkürler🙂. Blu heralde yeni rakiplerinden dolayı oyunu sağlam oynamaya karar vermiş. Güzel hamleler. İzlemiyordum edho ı ama hayranları çok.
Börü 2039 ile birlikte platformun en iddialı işi konumunda şu an bence. Her ne kadar kadronun önemli isimleri olmasa da ilgi görür. Rakipleri karşısında pek bir etkisi olur mu bilmem ama üye ve izlenme sayısının bayağı yükseleceği kesin.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Börü 2039 ile birlikte platformun en iddialı işi konumunda şu an bence. Her ne kadar kadronun önemli isimleri olmasa da ilgi görür. Rakipleri karşısında pek bir etkisi olur mu bilmem ama üye ve izlenme sayısının bayağı yükseleceği kesin.
Sıpranos uyarlamasının yayınlanacağı platform konusunda bir haber var mı o da bluda olsa süper olur blu adına aslında

Blu TV akıllı hamleler yapmaya devam ediyor. Keşke oyuncu ekibi aceleci olmayıp bunun netleşmesini bekleseydi.

Oktay Kaynarca ve Yunus Emre Yıldırımer'de olsa çok iyi olurdu ama Ozan Akbaba'da tek başına bu işi götürecek güç var. Umarım Emir Benderlioğlu'da olur yapımda.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Blu TV akıllı hamleler yapmaya devam ediyor. Keşke oyuncu ekibi aceleci olmayıp bunun netleşmesini bekleseydi.

Oktay Kaynarca ve Yunus Emre Yıldırımer'de olsa çok iyi olurdu ama Ozan Akbaba'da tek başına bu işi götürecek güç var. Umarım Emir Benderlioğlu'da olur yapımda.
Emir Benderlioğlu da en son Barbaroslar'a geçmişti :(

Son IG paylaşımlarına göre, sanırım Tevfik Erman Kutlu (Tekin) ile Zafer Kalfa (İsa)'da kadroda yer alacak

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Kanal ve yapım şirketi kurbanı olan dizinin bir şekilde devam etmesi güzel izleyicileri adına. Önemli karakterlerin olmamasına rağmen kemik izleyici kitlesini iddialı bir hikaye ile çekecektir her türlü platforma.

Diziyi hiç izlemedim ama filmine, hatta diziye de bakarım meraktan.

Kanal ve yapım şirketi kurbanı olan dizinin bir şekilde devam etmesi güzel izleyicileri adına. Önemli karakterlerin olmamasına rağmen kemik izleyici kitlesini iddialı bir hikaye ile çekecektir her türlü platforma.

Diziyi hiç izlemedim ama filmine, hatta diziye de bakarım meraktan.
Ben de dizisini ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Yavaş sahneler olmayacağı için kusa süresi ile kaliteli olacaktır bence.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de dizisini ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Yavaş sahneler olmayacağı için kusa süresi ile kaliteli olacaktır bence.
Aynen dijital her şekilde bu dizi için çok iyi olacak.

Bu arada Ali Eyüboğlu'nun haberine göre; dizinin adı belli değişmiş. Filmin adı Son Efsane, dizinin yönetmeni ise Zübeyr Şaşmaz olacakmış.